Előrejelzés

Előrejelzés 2022 februárjára

Február 18-ig a Nap a Vízöntő jegyében jár, aztán átlép a Halakba.

A Vízöntő időszak megújulásra ösztönöz. Érdemes mostanra időzíteni az aktuális változ(tat)ásokat, de valószínűleg az univerzum is bőven gondoskodik majd új helyzetekről, kihívásokról.

A Nap Halakba lépésével az asztrológiai év utolsó hónapjához érünk. Érzelmeink veszik át a főszerepet. Érdemes egy kicsit elcsendesedni, befelé fordulni, mérleget vonni, jobban figyelni (meg)érzéseinkre, gyakorolni az elfogadást, együttérzést, a feltétel nélküliséget, és elengedni, ami már nem szolgálja a jövőnket.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.  

 

Február 14-én a Merkúr belép a Vízöntő jegyébe.

Ideje, hogy elrugaszkodjunk egy kicsit, másképp lássuk a világot! Új utakra vágyunk, nyitottabbak vagyunk minden „más”-ra, tele vagyunk tudásszomjjal, ötletekkel, váratlan, bevillanó gondolatokkal! Érdemes odafigyelni rájuk, más szemléletet, sok lehetőséget hoznak! Fontosabbá válnak a barátok, közösségi élmények, de szociálisan is érzékenyebbek vagyunk. Szívesebben teszünk másokért, ezért önkéntes munkába is most érdemes bekapcsolódni.

Február 18-án a Nap belép a Halak jegyébe.

Az év ezen időszakában jóval érzékenyebbek, elfogadóbbak vagyunk, mint egyébként. Könnyebben érzünk hálát, örömmel segítünk a rászorulóknak és szívesebben hozunk áldozatokat. Sokkal intuitívabbak vagyunk, ösztönösen tudjuk, mit kell tennünk. Akkor használjuk legjobban a halak Nap energiáját, ha hagyjuk, hogy a dolgok a maguk útján haladhassanak. Leginkább a vizes jegyűek (Rák, Skorpió és Halak Nap, Hold és/vagy aszcendens) érzik „elemükben” magukat.

Copyright © 2022 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu