Cikkek

Így lesz önbizalmad!

Ha arra vagyunk kíváncsiak, hogyan állunk az önbizalommal, akkor a horoszkópban a Nap és a Jupiter jegyeitt kell vizsgálnunk. A Nap a tudatos énünk, a cselekvés, az apakép és a belső férfi, a Jupiter a hitrendszerünk szimbóluma.

Asztrológiai kalauz a sikerhez

A sikerhez sok minden kell. Jó adag szerencse, intelligencia, kreativitás, kitartás, és nem utolsósorban óriási akaraterő. Van akinek ebből, van, akinek abból jutott több, nézzük, ki mivel sáfárkodhat, ha el akarja érni céljait.

Anyós-meny horoszkóp

Nem árt, ha ismerjük anyósunk horoszkópját, így legalább nem vesszük magunkra minden zsémbeskedését. Vagyis megértjük, miért olyan, amilyen. S még egy! Sose feledjük, párunkat épp neki köszönhetjük! Ha másért nem, ezért minden tiszteletet és köszönetet megérdemel.

Bulihoroszkóp

Hogy szükség van kilépni a hétköznapokból, azt senki nem vitathatja el. De hogy kinek mit jelent a buli fogalma, melyik jegy mitől érzi magát „elemében”, ha itt van a kikapcsolódás ideje, persze már más kérdés. Nézzük, ki hogy lazít, kinek milyen szórakozások és szórakozóhelyek jöhetnek számításba!

Nagy divathoroszkóp

Horoszkópunk nem csak öltözködési stílusunkat befolyásolja, hanem azt is, hogy milyen ruhában érezzük jól magunkat. Megjelenésünkért elsősorban aszcendensünk (és annak uralkodó bolygója) felelős, ezért ruhatárunk összeállításánál érdemes azt (is) figyelembe venni.

Copyright © 2024 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu