Magamról

Szeretettel köszöntelek. Gálfi Irén vagyok. 

 

Amikor 20 éve elkezdtem asztrológiát tanulni, még nem tudtam, hogy gyökeresen megváltozik majd az életem. Fokozatosan nyílt ki a világ, s fokozatosan nyíltam ki én is. Sok kérdésemre választ kaptam, s jó néhányra még máig keresem...

Tanítónőként végeztem, nyolc év tanítás után kerültem a média világába. Rádióban, tévében, újságban, a weben volt, van lehetőségem arra, hogy nézhetővé-láthatóvá-olvashatóvá tegyem mások számára is gondolataimat, érzéseimet.

Közben végig ott volt, itt van az asztrológia. 1993-ban kezdtem el tanulni, de természetesen sosem lehet vége, mert bár a csillagok, bolygók a helyükön maradtak, újabb és újabb összefüggések, elméletek születnek. Az asztrológia éppúgy fejlődik, mint a többi tudomány, s én igyekszem lépést tartani vele. Tanultam Kalo Jenőnél, Takács Tibornál, Griga Zsuzsannánál és kínai asztrológiát Nagy Melindánál.

Nagy kegy a sorstól, hogy tudásomat, tapasztalataimat szélesebb közönséghez is el tudom juttatni. Évek óta vagyok ugyanis a Horoszkóp Havilap főszerkesztője. Igyekszem a bulvár asztrológia keretein túllépve olyan üzeneteket eljuttatni az olvasókhoz, ami segíthet a mindennapjainkat megérteni, örömtelibbé tenni.

Mindenkinek megvan a maga története. Megtiszteltetésnek veszem, ha valaki megosztja velem a sajátját. Az asztrológia megtanított rá, hogy senki felett ne ítélkezzem, mindenkit olyannak fogadjak el, amilyen. Még magamat is... :)

Image
Copyright © 2024 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu