Előrejelzés

Előrejelzés 2021 decemberére

21-ig a Nap a Nyilas jegyében jár, aztán átlép a Bakba.

A Nyilas időszakban a Ki vagyok? Honnan jövök? Hová tartok? Mi a dolgom a világban? kérdésekre keressük a választ, a megtalálásához élményekre és tapasztalatokra (utazásra, szellemi kalandokra) van szükség. Az „isteni terv” megértéséhez elkerülhetetlen, hogy higgyünk magunkban, Istenben, az Univerzumban, ki-ki hite szerint.

A most következő időszak különösen fontos a Nyilas érdekeltségűeknek (Nap, Hold vagy aszcendens a Nyilasban) vagy egyéni horoszkópunkban a Nyilas által uralt területen.

A 21-én kezdődő bak időszakban főleg a kitűzött cél látjuk magunk előtt, s mindent megteszünk, hogy elérjük, amit szeretnénk.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod. 

December 13-án a Mars a Nyilasba lép.

Intenzív, mély, szenvedélyes, szélsőséges helyzetektől sem mentes időszakon vagyunk túl. Mélyre ástunk magunkban, s lelkileg fontos döntéseket hoztunk meg. Ideje kilépnünk elefántcsonttornyunkból, meghódítani a világot, új utakat, célokat keresni, válaszokat a „mi az élet értelme” kérdésre. Utazni, idegen kultúrákkal ismerkedni, tanulni. Megtanulni hinni magunkban. Igazságérzetünk nagyon erős lesz, könnyen tűzbe jövünk, ha ki kell állnunk magunkért, másokért. Sok spontán ötletünk lehet, gyors elhatározások, lelkesedés, hajlam a túlzásokra. Érdemes sokat sportolni, hogy a fölös energiánkat le tudjuk vezetni.

December 19-én a Bakban járó Vénusz megáll, majd megindul visszafelé.

A Vénusz természetes jelölője a pénznek és az érzelmi-szerelmi ügyeknek. Most ezt a két területet kellene újragondolni, átértékelni magunkban. Próbáljuk megerősíteni az önértékelésünket, tudatosítsuk, hogy a belső értékek a legtöbb esetben fontosabbak a külső értékeknél. Az időszak régi érzelmeket is újjáéleszthet, felbukkanhat régi szerelmünk, szerettünk, hogy tisztázhassuk a konfliktusokat, újraélhessük-újraírhassuk kapcsolatunkat. A Vénusz visszafelé haladása anyagi helyzetünket is érinti. A január 23-ig tartó időszakban nem árt megfontoltabbnak, átgondoltabbnak lenni.

December 21-én a Nap belép a Bak jegyébe.

Az elmúlt időszak a nagy eszmék és kalandozások időszaka volt. Vágytunk arra, hogy kitörjünk szűkebb környezetünkből, tele voltunk tervekkel, s hozzá bőven volt lelkesedésünk is. Ideje hozzákezdeni a tervek megvalósításához, elővenni azt a személyiségrészünket, amelyik türelmesen, szorgalmasan és fáradhatatlanul dolgozik céljai eléréséért. Az elkövetkezendő egy hónapban jóval komolyabban vesszük magunkat és a világot, s főleg a kézzelfogható eredmények érdekelnek. Sokkal fontosabb a karrierünk, (anyagi) biztonságra vágyunk és meg is teszünk minden tőlünk telhetőt érte. Reálisan látjuk a lehetőségeinket, ezért jó esélyünk van rá, hogy sikereket érjünk el. Érzelmileg viszont visszafogottabbak vagyunk, nehezebben nyílunk meg, s a sok munka akár magányossá is tehet. Ez az időszak a felelősségvállalásról szól, ami Karácsony táján különösen nagy hangsúlyt kap. Érdemes elgondolkodni azon, miért és kiért kell felelősséget vállalnunk. Magunkért, a gondolatainkért, a tetteinkért, s persze szeretteinkért mindenképp.

December 29-én a Jupiter a Halakba lép

A Jupiter május közepe és július vége között járt már a Halakban. Most május közepéig tartózkodik a feltétlen szeretetet, együttérzést, önzetlenséget, áldozatvállalást szimbolizáló jegyben. Ebben az időszakban nagyobb szerepet kapnak életünkben az érzelmek, fontosabbá válik egymás segítése, támogatása. A meditáció, a művészetek most különösen sokat segíthetnek lelki folyamataink megértésében, feldolgozásában.

 

Copyright © 2022 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu