Előrejelzés

Előrejelzés 2021 októberére

A Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó is megindul előre, az eddigi viszonylagos nyugalom után újra számíthatunk olyan helyzetekre, amik próbára tesznek. Különösen a skorpió időszak kíván majd nagy lelkierőt tőlünk. 

A Mérleg hava kapcsolatainkra irányítja a figyelmet. Rávilágít együttműködő képességünkre, békésebb, harmonikusabb, kompromisszum készebb energiákat hoz, megtanulhatjuk, hogy kell saját érdekeink mellett mások szempontjaira is figyelemmel lenni. Jó az időszak alkotásra, művészeti tevékenységekre, de stratégiai kérdések és konfliktusos helyzetek rendezésére, s bármilyen együttműködésre is.

A Skorpió időszakban elfojtott, meg nem élt vágyaink kerülhetnek a felszínre. A megismerés csak az első lépés, érdemes „dolgozni” azon, amit találunk. Ajánlatos sokat meditálni, mély beszélgetéseket folytatni.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.    

 Október 7-én a Vénusz a Nyilasba lép.

A tüzes jegyben a szeretet, a szerelem, a szépség, a harmónia és az anyagiak bolygója lobbanékony, lelkes, hittel teli lesz. Jóval derűsebbek, szeretetteljesebbek, bohémabbak, lelkesebbek és magabiztosabbak vagyunk. Keressük a kalandokat, társaságra, szerelemre vágyunk, könnyen ismerkedünk. Párkapcsolatainkban nagyobb a szabadságigényünk, jobban ragaszkodunk függetlenségünkhöz, külön programokhoz. A most elkezdett kapcsolatok, anyagi ügyletek nagy lehetőséggel kecsegtetnek, de vigyázni kell, hogy lelkesedésünk kitartson akkor is, ha épp nem mennek olyan egyszerűen dolgaink. A következő időszak – Bak Vénusz majd meghozza a kitartást, addig érdemes figyelmeztetni magunkat, ha szükség lenne rá!

Október 10-én a Plútó megáll, majd megindul előre.

A Plútó április vége óta járt visszafelé. Az elmúlt hónapok főleg belső változást, konfliktust hozhattak, megélhettünk „már sosem lesz olyan, mint azelőtt” érzéseket is. Mostanra ezeken túl vagyunk, az átalakulás időszaka befejeződött, legalábbis azé a területé, amelyet a bolygó idáig érintett. A transzformáció égitestének előreindulásával hatalmas teremtő erő szabadul fel bennünk, ha sikerül a szolgálatunkba állítani és képesek vagyunk megszabadulni a félelmeinktől, segítségével bármire képessé válhatunk. Az elmúlt hónapok viszonylagos nyugalma is véget ér. Komoly változások indulhatnak el.

Október 12-én a Szaturnusz megáll, majd megindul előre.

A Vízöntőben időző bolygó május vége óta járt visszafelé, némi időt hagyva egyéni horoszkópunk vízöntő területének átgondolására. Előre indulásával új célok, feladatok várnak ránk. Komoly kihívásokra számíthatunk, sokszor érezhetjük majd, hogy az elvárások túl sok energiát követelnek tőlünk. Hosszú távon azonban minden egyes feladat, amit sikerrel megoldunk, a jövőnket szolgálja - erősebbek és stabilabbak leszünk. Az elkövetkezendő időszak a Bak és Rák, valamint az Oroszlán és Vízöntő jegyűeknek (Nap, Hold vagy aszcendens) számára különösen jelentős, sorsfordító lehet.

Október 15-én a Jupiter megáll, majd megindul előre.

Június végétől haladt retrográd mozgásban az igazságot, fejlődést, értékteremtést szimbolizáló sorsbolygó. Négy hónapunk volt rá, hogy megkeressük azokat a belső erőforrásainkat, melyek gazdagabbá, jobbá és bölcsebbé tehettek. A Halak, majd a Vízöntő jeggyel kezdődő házunkban volt lehetőség „ismétlésre”, újrakezdésre, régi ügyek, döntések átgondolására, tisztázására. Attól függően, hogy sikerült a belső munka, most beindulhatnak dolgaink. Különösen az első napok hozhatnak intenzív élményeket, eseményeket, de egész év végéig, a Jupiter Halakba lépéséig van módunk „másképp” szemlélni életünket, végiggondolni a szabadsághoz való hozzáállásunkat, új jövőképet keresni.

Október 19-én a Merkúr megáll, majd megindul előre.

Három hét állt rendelkezésünkre, hogy rendezzük kapcsolatainkat, múltunkkal kapcsolatos ügyeinket, megnézzük, milyen változ(tat)ásokra van szükség kapcsolatainkban. Most ezekkel felvértezve indulhatunk tovább.

Október 23-án a Nap belép a Skorpióba.

Az elmúlt hónapban a harmónia megteremtése volt a legfontosabb. Sokkal jobban figyeltünk barátaink, párunk igényeire, gyakrabban kötöttünk kompromisszumot a békesség kedvéért. A Skorpióba lépő Nap már nyíltan vállalja véleményét és nem fél a következményektől sem. A titokra, a valódi okokra kíváncsi, ezért könyörtelenül megmutatja, mi gátol minket a fejlődésben. Semmilyen kompromisszumra nem képes, felszínre hozza elfojtott érzéseinket, szívósan, szenvedélyesen, kitartóan keresi az igazságot. Ebben az időszakban életünk „mélyrétegeire” látunk rá, megismerjük elfojtott, meg nem élt vágyainkat, valódi énünket. Intenzív, szélsőséges hangulatváltozásokkal teli hetekre számítsunk, amikor szenvedélyes, érzéki vagy épp sötét, magányos időszakok váltogatják egymást. A vizes jegyűek (Nap, Hold vagy aszcendens a Rákban, Skorpióban vagy a Halakban) különösen jól tudják hasznosítani ezt az időszakot.

Október 30-án a Mars belép a Skorpióba

Szeptember 15-étől a Mars a Mérlegben járt. A céljaink eléréséhez szükséges akarat, erő, és maga a hódítás bolygója kapcsolatainkra helyezte a hangsúlyt. Harcolni értük-velük, energiát fektetni a megértésükbe, megtanulni összeegyeztetni mások érdekeit a mienkével – ez volt a feladatunk. Valószínűleg nem sok döntést hoztunk, viszont nagyon sok tapasztalatot szereztünk, melyet most remekül tudunk majd hasznosítani. Már eldőlt, melyik kapcsolatunkra van szükségünk, és melyik nem szolgálja tovább a fejlődésünket. Most elég lelkierőt kapunk ahhoz, hogy ezektől megváljunk, s tovább tudjunk lépni. Gyakorlatilag bármire képesnek érezzük magunkat. Intenzív, mély, szenvedélyes, szélsőséges helyzetektől sem mentes időszakra számíthatunk.

 

Copyright © 2022 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu