Előrejelzés

Előrejelzés 2021 szeptemberére

Szeptember 22-ig a Nap a Szűz jegyében jár, aztán átlép a Mérleg jegyébe.

A Szűz hava a dolgos hétköznapoké. Most kell rendet tennünk az életünkben. Tisztázni céljainkat, megszabadulni fölösleges dolgainktól, félelmeinktől és minden erőnkkel a teendőinkre koncentrálni. Most kevésbé tudnak "elvinni" az érzelmeink, praktikusabbak, gyakorlatiasabbak, józanabbak és főleg szorgalmasabbak vagyunk, vagy legalábbis erre kell törekednünk. Az életünk többnyire a hétköznapok szintjén zajlik, érdemes megtanulni jól érezni magunkat bennük.

A Mérleg időszak kapcsolatainkra irányítja a figyelmet, jó az időszak alkotásra, művészeti tevékenységekre, de stratégiai kérdések és konfliktusos helyzetek rendezésére, s bármilyen együttműködésre is.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod. 

 

Szeptember 10-én a Vénusz belép a Skorpió jegyébe

A lágy, nőies, harmóniára törekvő Vénusz a Mérlegben maximálisan ki tudott bontakozni. A Skorpióba lépve – a Plútó, a transzformáció, a hatalom, a mágia bolygójának uralma alatt – szenvedélyessé, elszánttá válik. A legtitkosabb vágyaink kerülhetnek felszínre, gyökeresen felforgatva eddigi életünket. Művészeknek nagyon kreatív időszaka lehet, s hozhat szenvedélyes kapcsolatot, fokozott szexualitást, mindent elsöprő érzéseket, szélsőséges anyagi helyzetet is. Társadalmi szinten számítani lehet újabb me too ügyekre, szexualitással kapcsolatos botrányokra. Vizes jegyűek (Nap, Hold, aszcendens vagy Vénusz a Rákban, Skorpióban vagy a Halakban) tudnak a legjobban profitálni ebből az időszakból.

Szeptember 15-én a Mars belép a Mérleg jegyébe

Az elmúlt két hónapban a mindennapok teendői, munkánk vitte el az energiánkat. A Mars Mérlegbe lépésével kapcsolatainkra irányíthatjuk a figyelmünket. Felerősödnek vágyaink, ha nincs párunk, azon vagyunk, hogy megtaláljuk. Szívesebben flörtölünk, erős bennünk a csábítás vágya. Jobban foglalkozunk külsőnkkel is, ezért érdemes erre az időszakra tenni a szépészeti beavatkozásokat, kezeléseket. Most nem a munka az első, lazább életre vágyunk, társaságra, baráti együttlétekre, s főleg szerelemre. Jól szeretnénk érezni magunkat, s a cél érdekében kompromisszumokra is képesek vagyunk. Valószínűleg nem sok döntést hozunk most, viszont nagyon sok tapasztalatot szerzünk, melyeket később remekül tudunk majd hasznosítani. 

Szeptember 22-én a Nap belép a Mérleg jegyébe.

A sok munka után ideje megpihenni és kötelezettségeink helyett inkább kapcsolatainkra irányítani a figyelmet. A most következő időszakban könnyebben kötünk barátságokat, jobban vágyunk a társaságra, szerelemre. Nehezebben viseljük a konfliktusokat, jóval nagyobb a kompromisszumkészségünk, békésebbek, toleránsabbak vagyunk, könnyebben találjuk meg a közös hangot másokkal. Jó az időszak alkotásra, művészeti tevékenységekre, de stratégiai kérdések és konfliktusos helyzetek rendezésére is. A levegőjegyűek (Nap, Hold vagy aszcendens az Ikrekben, Mérlegben vagy a Vízöntőben) különösen jól tudják használni az időszak energiáját.

Szeptember 27-én a Merkúr megáll, majd megindul visszafelé.

Mint minden retrográd időszak, ez is több befelé figyelést igényel tőlünk. Ilyenkor van alkalmunk újragondolni dolgainkat, találkozni életünk régi szereplőivel, pótolni, amit a múltban elmulasztottunk. Hozhat az időszak akadozást, félreértéseket a kommunikációban, közlekedésben. Vizsgát, fontos tárgyalást, tartós fogyasztási cikk vásárlását, ha lehet, ne időzítsünk erre a pár hétre. Mivel a Merkúr a Mérlegben jár, főleg kapcsolataink lesznek érintettek, a diplomatikus hozzáállás elengedhetetlen lesz!

Copyright © 2022 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu