Előrejelzés

Előrejelzés 2021 augusztusára

Augusztus 22-ig a Nap az Oroszlán jegyében jár, aztán átlép a Szűzbe.

Az Oroszlán időszakban tele vagyunk életerővel, energiával, önbizalommal, erős bennünk az önérvényesülési vágy, s szeretjük az irányítást a saját kezünkben tartani. Inkább az élet napos oldala, a fény(űzés), gondtalanság vonz. Szerelem, gyerek, játék, kreativitás, vállalkozás – ezek lesznek a kulcsszavak az elkövetkezendő egy hónapban. Amelyik életterületünk fölött egyéni horoszkópunkban a Nap jár, ott tudjuk kibontakoztatni leginkább képességeinket, ott tudunk ragyogni, példát mutatni másoknak.

A Nap Szűzbe lépésével jönnek a dolgos hétköznapok, s saját céljaink mellett (olykor helyett) mások támogatása is előtérbe kerül.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.   

 

Augusztus 21-én az Uránusz megáll, majd megindul visszafelé

A bolygó a biztonsághoz, anyagiakhoz való viszonyunkat igyekszik átírni, újragondolni. Most néhány hónapra – január közepéig – visszatekinthetünk az elmúlt időszakra, megnézhetjük, az új helyzet milyen energiákat mozgatott meg bennünk, tudatosíthatjuk, mit tehetünk azért, hogy az életünk új irányt vehessen, és abban jól tudjuk érezni magunkat. Különösen a Vízöntőknek és a Bikáknak (Nap, Hold és aszcendens) lesz tanulságos az időszak, de a másik két levegős jegy, az Ikrek és a Mérleg (Nap, Hold és aszcendens) is felkészülhet egy kis önismereti kurzusra. 

A Nap augusztus 22-én belép a Szűzbe.

A szenvedélyes, energikus, önmegvalósító, játékos, az élet minden pillanatát élvezni akaró Oroszlán időszak után ideje munkához látni. A Szűz hava a dolgos hétköznapoké. Rendet kell tenni az életünkben. Tisztázni céljainkat, megszabadulni fölösleges dolgainktól, félelmeinktől és minden erőnkkel a teendőinkre koncentrálni. Most kevésbé tudnak „elvinni” az érzelmeink, praktikusabbak, gyakorlatiasabbak, józanabbak és főleg szorgalmasabbak vagyunk, vagy legalábbis erre kell törekednünk. Az életünk többnyire a hétköznapok szintjén zajlik, érdemes megtanulni jól érezni magunkat bennük. A földjegyűek (Nap, Hold vagy aszcendens a Bikában, Szűzben vagy a Bakban) különösen jól használhatják az időszak energiáját.

Augusztus 30-án a Merkúr belép a Mérleg jegyébe

Kommunikációnk kifinomulttá válik, barátságosan, diplomatikusan juttatjuk kifejezésre gondolatainkat, kéréseinket, igényeinket. A stratégiai gondolkodásra nagy szükség van, a meglehetősen kritikus, praktikus és gyakorlatias szűz Nap mellett muszáj valahogy „eladnunk" magunkat. Legyünk kompromisszum készek, figyeljünk környezetünk igényeire, érdekeire! Persze csak mértékkel! A túlzott konfliktuskerülés hozhat határozatlanságot és döntésképtelenséget, megalkuvást is.

Copyright © 2023 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu