Előrejelzés

Előrejelzés 2021 júliusára

 

A Nap június 22-ig a Rák jegyében jár, majd belép az Oroszlánba.

A Rák havában érzelmeinké a főszerep. Érzékenyebbek, sebezhetőbbek és befolyásolhatóbbak vagyunk a szokottnál, gyakran változik hangulatunk, könnyebben válunk szeszélyessé, érzelmileg kiszolgáltatottá. Most különösen fontos, hogy tartozzunk valakihez, érdemes megragadni minden alkalmat, hogy családunkkal, szeretteinkkel legyünk. Ez a nagy családi találkozók, közös főzések, beszélgetések, nyaralások legjobb időszaka, de alkalmas a hónap otthonunk csinosítására, gyökereink, múltunk felidézésére, megértésére is. A Nap Oroszlánba lépésével tovább kell lépnünk, eljött az idő, hogy mi váljunk életünk főszereplőjévé.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

 

Az időszak fontos bolygómozgásai:

Július 11-én a Merkúr a Rákba lép

Az Ikrek Merkúr logikusan, ésszerűen látta a világot. Mindenre volt magyarázata, amire mégsem, azzal nem foglalkozott tovább. A Rák sokkal érzékenyebb, nem megérteni, megérezni akarja a körülötte zajló eseményeket. Az elkövetkezendő hetekben megnő a család és otthon jelentősége, érdemes szorosabbra fűzni a kötelékeket, nagyokat beszélgetni, minél többet együtt lenni szeretteinkkel. S bár sérülékenyebbek és kiszámíthatatlanabbak vagyunk, az Univerzum energiáit akkor tudjuk a legjobban hasznosítani, ha barátságosan és megértően közeledünk másokhoz. Érdemes vigyázni a szavainkra, nehogy vita közben fölösleges sebeket ejtsünk másokon!

A Nap július 22-én belép az Oroszlánba

Az elmúlt hónapban leginkább családunk, otthonunk, a szeretteinkről való gondoskodás töltötte ki mindennapjainkat. A Nap Oroszlánba lépésével tovább kell lépnünk, itt az idő, hogy mi váljunk életünk főszereplőjévé. Tele vagyunk életerővel, energiával, önbizalommal, erős bennünk az önérvényesülési vágy, s szeretjük az irányítást a saját kezünkben tartani. Inkább az élet napos oldala, a fény(űzés), gondtalanság vonz. Szerelem, gyerek, játék, kreativitás, vállalkozás – az elkövetkezendő egy hónapban ezek lesznek a kulcsszavak. Amelyik életterületünk fölött egyéni horoszkópunkban a Nap jár, ott tudjuk kibontakoztatni leginkább képességeinket, ott tudunk ragyogni, példát mutatni másoknak. A tüzes jegyűek (Nap, Hold vagy aszcendens a Kosban, Oroszlánban vagy a Nyilasban) különösen jól tudják használni az időszak energiáit.

Július 22-én a Vénusz a Szűzbe lép

A szeretet és szerelem a másik feltétel nélküli elfogadása, ezért a Vénusz nem érzi túl jól magát a tökéletességre vágyó, föld jegyű Szűzben, de van létjogosultsága. Időnként muszáj egy kicsit „tiszta fejjel” végiggondolni saját és hozzátartozóink érzéseit, megnézni, ki az, akire a hétköznapokban is tudunk számítani. A most következő hetekben nem a szenvedély, sokkal inkább a megbízhatóság és hűség lesz érzelmeink alapja. A Vénusz a pénz természetes jelölője is – a kockázatvállaló és nagylelkű Oroszlán után a Szűzben jóval praktikusabb, ezért ha befektetésre nem is, de jóval meggondoltabb pénzkezelésre feltétlenül számíthatunk majd.

Július 28-án a Merkúr az Oroszlánba lép

Ahhoz, hogy hitelesen meg tudjuk valósítani céljainkat, kommunikációnkban is meg kell jelenni az erőnek, energiának, önbizalomnak. A Merkúr legtöbbször a Nap jegyében jár, ha mégsem, nincsenek összhangban a gondolataink a cselekvőképességünkkel. Mivel most a Nap is az Oroszlánban tartózkodik, könnyen megértetjük magunkat, s pontosan azt tesszük, amit mondunk, mutatunk. Vagyis kommunikációnk – csakúgy, mint mi magunk – meggyőző, szenvedélyes és élettel teli lesz.

Július 29-én a Mars a Szűzbe lép

Energiánk nagy részét most érdemes arra használni, hogy rendet tegyünk az életünkben – különösen egyéni horoszkópunk Szűz által jelzett területén. Próbáljuk meg józanul, kritikusan végiggondolni teendőinket, s praktikusan megtervezni, mit kell tennünk azért, hogy tovább léphessünk. A Mars az életerő, vitalitás, akarat bolygója, a Szűz általánosságban, mundán értelemben az egészség-betegség-gyógyítás-szolgálat-munka témaköre. A most következő időszakban gyakrabban merülhetnek fel egészségügyi, életmóddal kapcsolatos kérdések, de több lehetőséget kapunk gyógyításra, gyógyulásra is. Nagyobb a kapacitásunk munka terén, s arra is szükségünk lehet, hogy jobban képviseljük az érdekeinket a munkahelyünkön. A földjegyűek különösen jól tudják használni ezt az energiát (Nap, Hold vagy aszcendens a Bikában, Szűzben és a Bakban)

Copyright © 2023 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu