Előrejelzés

Előrejelzés 2021 júniusára

A Nap június 21-ig az Ikrek jegyében jár, majd belép a Rákba.

Az Ikrek havában szellemi impulzusokra vágyunk. Szívesebben megyünk, utazunk, s találkozunk olyanokkal, akik el tudnak hozni számunkra egy kicsit a maguk világából. Használjunk ki minden lehetőséget, ami ezt lehetővé teszi. Keressük mások társaságát, legyünk nyitottak a körülöttünk élők érzéseire, véleményére, gondolataira! Tapasztaljunk meg minél több mindent a világ sokszínűségéből! Éljük meg a pillanat varázsát! Az azt követő időszakban főleg érzelmeinké lesz a főszerep. Érdemes megragadni minden alkalmat, hogy családunkkal, szeretteinkkel legyünk.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

 

Az időszak fontos bolygómozgásai:

Június 2-án a Vénusz a Rák jegyébe lép

A szeretet és szerelem bolygója jól érzi magát a vizes, érzelmeket szimbolizáló jegyben. A Rák meleg, gondoskodó, odaadó, gyengéd, a Vénusz érzéki, erotikus, érzelmekkel teli, a kettő találkozása egyik legszebb időszaka lehet életünknek. Romantikusak vagyunk, tele érzelemmel, vágyunk a harmóniára, az eggyé olvadásra, testi-lelki szerelemre. A család szerepe is felértékelődik, legyünk sokat szeretteinkkel! A Rák, a Skorpió és a Halak jegyűek különösen sok boldog pillanatra számíthatnak – ha megengedik maguknak.

Június 11-én a Mars belép az Oroszlánba

A Rákban járó Mars érzelmi energiáink kibontakozását segítette, főleg másokért, elsősorban családunkért, szeretteinkért harcoltunk. Az Oroszlánba lépő bolygó most saját céljainkért segít küzdeni, s a tüzes jegyben remekül érzi magát! Szenvedélyesebbek, nyitottabbak, játékosabbak vagyunk, a szerelem és szexualitás is előtérbe kerül, vagyis örülünk az életnek, sokkal szebbnek és boldogabbnak látjuk a világot, mint egyébként. A tüzes jegyűek (Nap, Hold, aszcendens vagy Mars a Kosban, Oroszlánban vagy a Nyilasban) különösen jól tudják használni ezt az energiát.

Június 21-én a Jupiter megáll, majd megindul visszafelé

A Halakban járó Jupiter május közepe óta jár a feltétlen szeretet, együttérzés, önzetlenség, áldozatvállalás jegyében. Azóta nagyobb szerepet kapnak életünkben az érzelmek, fontosabbá vált egymás segítése, támogatása. Érdemes végiggondolni, megtettünk-e értük minden tőlünk telhetőt ezeken a területeken! Most pótolhatjuk a hiányosságokat, módosíthatjuk eddigi döntéseinket, végiggondolhatjuk céljainkat, lehetőségeinket. A sorsbolygó július 28-ig jár a Halakban, addig tudunk korrigálni, önvizsgálatot tartani, erősíteni belső hitünket.

A Nap június 21-én belép a Rákba

Az elkövetkezendő időszakban érzelmeinké lesz a főszerep. Érzékenyebbek, sebezhetőbbek és befolyásolhatóbbak vagyunk, gyakran változik hangulatunk, könnyebben válhatunk szeszélyessé is. Szükségünk van arra, hogy tartozzunk valakihez, érdemes megragadni minden alkalmat, hogy családunkkal, szeretteinkkel legyünk. Az elkövetkezendő néhány hét a nagy családi találkozók, közös főzések, beszélgetések, nyaralások legjobb időszaka, de alkalmas a hónap otthonunk csinosítására, gyökereink, múltunk felidézésére, megértésére is. A vizes jegyűek (Nap, Hold vagy aszcendens a Rákban, Skorpióban, Halakban) különösen harmonikusan élik meg ezt az időszakot.

Június 21-én a Jupiter megindul visszafelé.

Az igazság, bőség és beteljesülés bolygója május közepe óta jár a Halak jegyében. Nagy szükség van lágy, gyógyító, érzelmes, szeretetteljes, elfogadó energiájára. Október közepéig azonban visszafelé jár, hatása befelé irányul, egyéni horoszkópunk halak, majd – július végétől – vízöntő területén kell átalakítani a szemléletünket, szeretetteljesebbé, „jobbá” és bölcsebbé válni. Akár azon az áron is, hogy néhány kellő alapot nélkülöző célunknak, ideánknak búcsút kell mondanunk.

Június 23-án a Merkúr megáll, majd megindul előre. A gondolkodásunkért, kommunikációnkért felelős bolygó három hétig járt visszafelé a saját jegyében (Ikrekben), lelassítva, akadályoztatva, nehézkessé téve a kapcsolatteremtést, visszahozva a múlt egyes momentumait. Megnézhettük, milyen változ(tat)ásokra van szükség a jövőnk érdekében, s korrigálhattunk, ha erre volt szükség. Most ezekkel a tapasztalatokkal felvértezve indulhatunk tovább. Mostantól sokkal gördülékenyebbé válnak életünk ezen területei, ideje új kapcsolatokat, élményeket keresni, elővenni a fiókba tett szerződéseket és letenni az elhalasztott vizsgákat!

Június 26-án a Neptunusz megindul visszafelé.

A Neptunusz a feltétlen szeretet, az odaadás, az együttérzés, az egység, megérzések bolygója, de hozzá tartoznak a művészetek és a misztikum is. Amikor egy bolygó „előre megy”, teljes erejével képviseli analógiáit. Megálláskor erőt gyűjt, ezeken a napokon sokkal koncentráltabban érződik hatása, a Neptunusz esetében érzékenyebbé tesz. Visszafordulva megnézi, minden tőlünk telhetőt megtettünk-e életünk érintett területén. Az elkövetkezendő hónapokban jóval reálisabban látjuk lehetőségeinket azon az életterületen, ahol a Neptunusz jár. Az időszak december elejéig tart.

Június 27-én a Vénusz az Oroszlánba lép

A szeretet és szerelem bolygója a tüzes jegyben megtelik energiával. Habzsoljuk az életet, vidáman és önfeledten telnek a napjaink. Nem csak vágyunk a szerelemre, hanem mindent meg is teszünk azért, hogy életünk része legyen, szenvedélyesen keressük, kezdeményezők, hódítók és ellenállhatatlanok vagyunk. Művészi képességeinket, kreativitásunkat is jól tudjuk kibontakoztatni, ez egy nagyon jó időszak tehetségünk kamatoztatására.

Copyright © 2022 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu