Előrejelzés

Előrejelzés 2021 márciusára

 

Március 20-ig a Nap a Halak jegyében jár, aztán átlép a Kosba.

A Halak időszakban érzelmeinké a főszerep. Érdemes egy kicsit elcsendesedni, befelé fordulni, mérleget vonni, jobban figyelni (meg)érzéseinkre, gyakorolni az elfogadást, együttérzést, a feltétel nélküliséget.

A Nap Kosba lépésével indul az asztrológiai év, ezzel eljött a külső-belső megújulás ideje! Minden energiánkkal azon legyünk, hogy kitűzött céljainkat megvalósíthassuk! Vívjuk meg csatáinkat, s ha veszítünk is néha, álljunk talpra - újra és újra!

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod. 

 

Március 4-én a Mars belép az Ikrek jegyébe.

A Bikában járó Mars elsősorban anyagi erőforrásaink kibontakozásához nyújtott segítséget. Az Ikrekbe lépve inkább gyors helyzetfelismerést, rugalmasságot, a megváltozott helyzetekhez való alkalmazkodást hoz. Segít megvalósítani üzleti elképzeléseinket, de új kapcsolatok kialakítására, vizsgára, ügyes-bajos dolgaink intézéseire is alkalmassá válik az időszak. Utazás, sport – főleg többedmagunkkal, szellemi párbajok, viták, netán pletykák is gyakrabban fordulhatnak elő ezekben a hetekben. Érdemes kihasználni az időszakot tanulásra, sok minden érdekel most, nyitottak, befogadók vagyunk.

Március 16-án a Merkúr a Halak jegyébe lép.

Az elkövetkezendő hetekben könnyebben hangolódunk másokra, erősebb az intuícióink, jobbak a megérzéseink – érdemes rájuk hallgatni! Kommunikációnk együtt érző, befogadó, szavak nélkül is nagyon intenzív. Fantáziánk jóval élénkebb a szokottnál, néha talán túlságosan is, így hajlamosak vagyunk „túlmisztifikálni” a körülöttünk lévő eseményeket, embereket. Az ábrándozás főleg közlekedés közben okozhat gondokat, ezért legyünk fokozottan figyelmesek!

A Nap március 20-án belép a Kosba, ez a tavaszi Napéjegyenlőség pontja, a tavasz kezdete

Az elmúlt hónap az elcsendesedés, befelé fordulás időszaka volt, cselekedeteinket leginkább érzelmeink határozták meg. Ideje a tettek mezejére lépnünk, erre kitűnő lehetőséget ad a Kosba lépő Nap. Úgy érezzük, nincs akadály előttünk. Tele vagyunk energiával, vállalkozó kedvvel. Amit kitalálunk, azt tűzön-vízen keresztül akarjuk vinni. A saját utunkat akarjuk járni, arra vágyunk, hogy meghódítsuk a világot és erre meg is van minden lehetőségünk. Bármikor és bárkivel képesek vagyunk harcolni, küzdeni, kiállni igazunkért, véleményünkért. De vigyázzunk, lelkesedésünk sokszor csak szalmaláng. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy elterveztük, türelmetlenek, indulatosak lehetünk. A legjobban a tüzes jegyűek (Nap, Hold és/vagy aszcendens a Kosban, Oroszlánban, Nyilasban) tudják hasznosítani a mostani energiát.

Március 21-én a Vénusz belép a Kos jegyébe.

A Vénusz a horoszkópban a kis szerencse bolygója. Szerelmi kapcsolatainkat, a szeretethez, szépséghez, harmóniához, művészethez és pénzhez való viszonyunkat ugyanúgy képviseli, mint érzékiségünket, életörömünket. A kos Vénusz kedves, szenvedélyes és impulzív, mindez magas energiaszinttel párosulva kifejezetten vonzóvá, ellenállhatatlanná és sikeressé tehet minket. Ez az időszak új szerelem kezdetét éppúgy jelölheti, mint az anyagi ügyeink megindulását.

Copyright © 2021 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu