Előrejelzés

Előrejelzés 2021 februárjára

Február 18-ig a Nap a Vízöntő jegyében jár, aztán átlép a Halakba.

A Vízöntő időszak mindig megújulásra ösztönöz. Érdemes mostanra időzíteni az aktuális változ(tat)ásokat, de valószínűleg az univerzum is bőven gondoskodik majd új helyzetekről, kihívásokról.

A Nap Halakba lépésével az asztrológiai év utolsó hónapjához érünk. Érzelmeink veszik át a főszerepet. Érdemes egy kicsit elcsendesedni, befelé fordulni, mérleget vonni, jobban figyelni (meg)érzéseinkre, gyakorolni az elfogadást, együttérzést, a feltétel nélküliséget.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod. 

 

Február 1-én a Vénusz belép a Vízöntő jegyébe.

A Bakban járó Vénusz érzelmeink elmélyítésére, elköteleződésre adott lehetőséget. Most már inkább könnyed kapcsolatokra, nagy, intellektuális együttlétekre, közös kalandokra vágyunk. Fontosabbak a barátaink, a női kapcsolataink különösen jelentősek lehetnek. Anyagi helyzetünkben is váratlan fordulatok várhatók, új pénzszerzési lehetőségek kerülhetnek előtérbe. Érdemes figyelni felvillanó ötleteinkre!

Február 18-án a Nap belép a Halak jegyébe.

Az ész és értelem helyett az érzelmek veszik át a főszerepet. Az év ezen időszakában könnyebben feléled bennünk az együttérzés, hamarabb érzünk hálát, örömmel segítünk a rászorulóknak és szívesebben hozunk áldozatokat. Sokkal intuitívabbak vagyunk, ösztönösen tudjuk, mit kell tennünk. Akkor használjuk legjobban a halak Nap energiáját, ha elfogadjuk, hogy minden pontosan úgy van jól, ahogy van, hagyjuk, hogy a dolgok menjenek a maguk útján. Leginkább a vizes jegyűek (Rák, Skorpió és Halak Nap, Hold és/vagy aszcendens) érzik „elemükben” magukat.

Február 21-én-án a Merkúr megáll, majd megindul előre.

Három hét állt tehát rendelkezésünkre, hogy rendezzük kapcsolatainkat, múltunkkal kapcsolatos ügyeinket, megnézzük, milyen változ(tat)ásokra van szükség a jövőnk érdekében. Most ezekkel felvértezve indulhatunk tovább. 

Február 25-én a Vénusz belép a Halak jegyébe.

A Vízöntőben járó Vénusz nem hagyta elkötelezni magát. Végig kellett gondolnunk kapcsolatainkat, (anyagi) helyzetünket, reálisan, érzelemmentesen. Ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni, már kevés a józan ész, érzelmekre is szükség van. A feltétlen szeretet jegyében a Vénusz jól érzi magát, energiája önzetlen, segítőkész, gyengéd és odaadó, segít elfogadni magunkat és a másikat olyannak, amilyen. De könnyebben kergetünk illúziókat is, jobban kihasználhatják jóhiszeműségünket, hamarabb válhatunk áldozattá. Érdemes figyelni megérzéseinkre anyagi és szerelmi ügyekben egyaránt!

Copyright © 2021 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu