Előrejelzés

Előrejelzés 2020 decemberére

21-ig a Nap a Nyilas jegyében jár, aztán átlép a Bakba.

A Nyilas időszakban a Ki vagyok? Honnan jövök? Hová tartok? Mi a dolgom a világban? kérdésekre keressük a választ, a megtalálásához élményekre és tapasztalatokra (utazásra, szellemi kalandokra) van szükség. Az „isteni terv” megértéséhez elkerülhetetlen, hogy higgyünk magunkban, Istenben, az Univerzumban, ki-ki hite szerint.

A most következő időszak különösen fontos a Nyilas érdekeltségűeknek (Nap, Hold vagy aszcendens a Nyilasban) vagy egyéni horoszkópunkban a Nyilas által uralt területen.

A 21-én kezdődő bak időszakban főleg a kitűzött cél látjuk magunk előtt, s mindent megteszünk, hogy elérjük, amit szeretnénk.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod. 

 

December 1-én a Merkúr a Nyilasba lép.

 A skorpió Merkúr alatt kommunikációnk célratörő, határozott és következetes volt, az általunk vélt igazságot kérlelhetetlenül vágtuk mások fejéhez. A nyilas Merkúr sem fogja vissza magát, ha véleménynyilvánításról van szó, de ő már jóval nyitottabb és nagyobb a meggyőző ereje is. Az elkövetkezendő húsz napban sok minden érdekel minket, örömmel szerzünk új ismereteket, tanulunk. Jobban sikerülhetnek a vizsgáink, tárgyalásaink. Magabiztosabbak vagyunk, kommunikációnk magával ragadó, képesek vagyunk hitet (vissza)adni másoknak is. Jobban megy az idegen nyelvek tanulása, érdemes erre az időpontra időzíteni a nyelvvizsgákat is. Ugyanakkor hajlamosak vagyunk önteltek, önfejűek lenni, azt hinni, hogy mindent jobban tudunk másoknál. A „prédikáló” stílus sokakból válthat ki ellenérzést, ezért érdemes figyelni a másik reakcióját, érzéseit is. A tüzes jegyűek (Nap, Hold, aszcendens vagy Merkúr a Kosban, Oroszlánban és Nyilasban) tudják legjobban hasznosítani az energiát. 

December 15-én a Vénusz a Nyilasba lép.

A tüzes jegyben a szeretet, a szerelem, a szépség, a harmónia és az anyagiak bolygója lobbanékony, lelkes, hittel teli lesz. Jóval derűsebbek, szeretetteljesebbek, bohémabbak, jobbindulatúak és magabiztosabbak vagyunk. Keressük a kalandokat, társaságra, szerelemre vágyunk, könnyen ismerkedünk. Párkapcsolatainkban viszont nagyobb a szabadságigényünk, jobban ragaszkodunk függetlenségünkhöz, külön programokhoz. A most elkezdett kapcsolatok, anyagi ügyletek nagy lehetőséggel kecsegtetnek, de vigyázni kell, hogy lelkesedésünk kitartson akkor is, ha épp nem mennek olyan egyszerűen dolgaink. A következő időszak – Bak Vénusz – január 8-ától – majd meghozza a kitartást, addig érdemes figyelmeztetni magunkat, ha szükség van rá!

December 17-én a Szaturnusz a Vízöntőbe lép, s 2023 március 7-ig tartózkodik itt.

A jövő érdekében szükséges és elengedhetetlen feladatokat, kihívásokat szimbolizáló bolygó március 22-e és július 2-a között már járt a Vízöntőben. Egyéni és társadalmi szinten is jelezte, hogy milyen típusú változásokra van szükség. Reformokra, régi struktúrák ledöntésére, technikai megújulásra számíthatunk, az új világ alapja a szabadság, összefogás, a szélesebb csoportokat érintő, közösségi gondolkodás, ennek igénye lesz.

December 19-én a Jupiter a Vízöntőbe lép.

A megújulást az egyetemes igazságot szimbolizáló bolygó is támogatja. Növeli erejét, szükségességét, hittel, bölcsességgel és optimizmussal telíti.

December 21-én a Nap belép a Bakba.

Az elmúlt időszak a nagy eszmék időszaka volt. Tele voltunk tervekkel, s amennyire az adott helyzet lehetővé tette, volt lelkesedésünk is. Ideje hozzákezdeni a tervek megvalósításához. Erős bennünk a kötelességtudat, türelmesen, szorgalmasan és fáradhatatlanul dolgozunk. Komolyan vesszük magunkat és a világot, de csak a kézzelfogható eredmények érdekelnek. Sokkal fontosabb a karrierünk, (anyagi) biztonságra vágyunk és meg is teszünk érte minden tőlünk telhetőt. Reálisan látjuk a lehetőségeinket, ezért jó eséllyel érünk el sikereket. Érzelmileg viszont visszafogottabbak vagyunk, nehezebben nyílunk meg, s a sok munka akár magányossá is tehet. Ez az időszak a felelősségvállalásról szól, ami Karácsony táján különösen nagy hangsúlyt kap. Érdemes elgondolkodni azon, miért és kiért kell felelősséget vállalnunk.

 

Copyright © 2021 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu