Előrejelzés

Előrejelzés 2020 szeptemberére

Szeptember 22-ig a Nap a Szűz jegyében jár, aztán átlép a Mérleg jegyébe.

A Szűz hava a dolgos hétköznapoké. Most kell rendet tennünk az életünkben. Tisztázni céljainkat, megszabadulni fölösleges dolgainktól, félelmeinktől és minden erőnkkel a teendőinkre koncentrálni. Most kevésbé tudnak "elvinni" az érzelmeink, praktikusabbak, gyakorlatiasabbak, józanabbak és főleg szorgalmasabbak vagyunk, vagy legalábbis erre kell törekednünk. Az életünk többnyire a hétköznapok szintjén zajlik, érdemes megtanulni jól érezni magunkat bennük.

A Mérleg időszak kapcsolatainkra irányítja a figyelmet, jó az időszak alkotásra, művészeti tevékenységekre, de stratégiai kérdések és konfliktusos helyzetek rendezésére, bármilyen együttműködésre is.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod. 

Szeptember 5-én a Merkúr belép a Mérlegbe.

Kommunikációnk kifinomulttá válik, barátságosan, diplomatikusan juttatjuk kifejezésre gondolatainkat, kéréseinket, igényeinket. A stratégiai gondolkodásra nagy szükség van, a meglehetősen kritikus, praktikus és gyakorlatias szűz Nap és célratörő bak Mars mellett muszáj valahogy „eladnunk" magunkat. Legyünk kompromisszumkészek, most a mi érdekünk is azt szolgálja, hogy figyeljünk környezetünk igényeire, érdekeire! A siker alapja az együttműködés, nem csak szóban, hanem tettekben is!

Szeptember 6-án Vénusz az Oroszlánba lép.

A szeretet és szerelem bolygója a tüzes jegyben megtelik energiával. Habzsoljuk az életet, vidáman és önfeledten telnek napjaink. Nem csak vágyunk a szerelemre, hanem mindent meg is teszünk azért, hogy életünk része legyen, szenvedélyesen keressük, kezdeményezők, hódítók – és ellenállhatatlanok vagyunk. Művészi képességeinket, kreativitásunkat is jól tudjuk most kibontakoztatni, ez egy nagyon jó időszak tehetségünk kamatoztatására.

Szeptember 10-én a Mars megáll, majd megindul visszafelé.

A Mars hátráló mozgása idején nehezebben tudjuk az akaratunkat érvényre juttatni. Tehetetlenségre, bénultságra, belső vívódásokra, fizikai gyengeségre számíthatunk, hamarabb elveszíthetjük a türelmünket, de rejtett konfliktusok is felszínre kerülhetnek. Nem tanácsos most új dolgokba kezdeni, fontos döntéseket hozni, viszont ráláthatunk belső konfliktusainkra, felismerhetjük milyen erők mozgatják vágyainkat, cselekedeteinket. A kos érdekeltségűek (Nap, Hold és aszcendens a Kos jegyében) érezhetnek megtorpanást az életükben, visszatérhetnek régi helyzetek, emberek az életükbe, hogy újra megpróbáljanak megoldást találni közös dolgaikra. Az időszak november 14-ig tart.

Szeptember 14-én a Jupiter megindul előre.

Május 15-e óta haladt retrográd mozgásban a mindent felnagyító, megsokszorozó sorsbolygó. A Nyilasok egy kicsit visszakaphatták régi életüket. A tavaszi időszak embert próbáló időszaka egy kicsit hátrább húzódott, hogy legyen idő végiggondolni, mi az, ami a jövőjüket, hosszú távú terveiket szolgálja. Másoknál a Nyilas jeggyel kezdődő házban volt lehetőség „ismétlésre”, újrakezdésre, átgondolásra. Attól függően, hogy sikerült a belső munka, most beindulhatnak a dolgaink, különösen az első napok hozhatnak intenzív élményeket, eseményeket.

A Nap szeptember 22-én belép a Mérlegbe.

Az elmúlt hónapban sokat dolgoztunk, most már ideje pihenni egy kicsit, és inkább kapcsolatainkra irányítani a figyelmet. Vágyunk a társaságra, szerelemre, könnyebben kötünk barátságokat. Nehezebben viseljük a konfliktusokat, jóval nagyobb a kompromisszumkészségünk, békésebbek, tapintatosabbak, toleránsabbak vagyunk. Jó az időszak alkotásra, művészeti tevékenységekre, de stratégiai kérdések és konfliktusos helyzetek rendezésére, bármilyen együttműködésre is. A levegő jegyűek (Nap, Hold vagy aszcendens az Ikrekben, Mérlegben vagy a Vízöntőben) különösen jól tudják használni az időszak energiáját.

Szeptember 27-én a Merkúr a Skorpió jegyébe lép.

A Merkúr itt egyáltalán nem finomkodik. Kérlelhetetlenül odavágja az igazat, nem törődve azzal, mennyire bánt meg vele másokat. Ebben az időszakban nincs számunkra tabu, az utolsó részletig utánajárunk mindennek. Szívesen pillantunk be tiltott dolgok mögé is, élvezettel derítünk ki titkokat, vesézünk ki helyzeteket. Kommunikációnk célratörő, határozott és következetes, nehezen viseljük, ha valaki ellentmond nekünk. A most következő hetekben hajlamosak lehetünk éles, sértő, cinikus megnyilvánulásokra, robbanékonyságra. Nem árt tudatosan figyelni magunkat, nehogy fölöslegesen megbántsunk másokat! Spirituálisan viszont sokat fejlődhetünk, gondolataink komoly átalakító, transzformáló erővel bírnak. Érdemes kihasználni!

Szeptember 30-án a Szaturnusz megáll, majd megindul előre

A Bakban időző bolygó május óta járt visszafelé, némi időt hagyva egyéni horoszkópunk bak területének átgondolására. Előre indulásával új célok, feladatok várnak ránk. Komoly kihívásokra számíthatunk, sokszor érezhetjük majd, hogy az elvárások túl sok energiát követelnek tőlünk. Hosszú távon azonban minden egyes feladat, amit sikerrel megoldunk, a jövőnket szolgálja - erősebbek és stabilabbak leszünk. Az elkövetkezendő időszak a Bak és Rák jegyűeknek (Nap, Hold vagy aszcendens) számára különösen jelentős, sorsfordító lehet.

 

Copyright © 2021 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu