Előrejelzés

Előrejelzés 2020 márciusára

Március 20-ig a Nap a Halak jegyében jár, aztán átlép a Kosba.

A Halak időszakban érzelmeinké a főszerep. Érdemes egy kicsit elcsendesedni, befelé fordulni, mérleget vonni, jobban figyelni (meg)érzéseinkre, gyakorolni az elfogadást, együttérzést, a feltétel nélküliséget.

A Nap Kosba lépésével indul az asztrológiai év, ezzel eljött a külső-belső megújulás ideje! Minden esélyünk megvan rá, hogy szeretettel a szívünkben, lelkesen, kiapadhatatlan erőforrásokkal kezdjünk új feladatainkhoz. Minden energiánkkal azon legyünk, hogy kitűzött céljainkat megvalósíthassuk! Vívjuk meg csatáinkat, s ha veszítünk is néha, álljunk talpra - újra és újra!

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

 

Március 4-én a retrográd Merkúr visszalép a Vízöntő jegyébe.

A gondolkodásunkért, kommunikációnkért, kapcsolatainkért felelős bolygó 16-ig tartózkodik itt. Lehetővé téve rendbe tenni horoszkópunk Vízöntő által jelzett területét, barátainkhoz, közösségeinkhez való viszonyunkat. Ehhez az adott a helyzet újragondolása is szükséges. Nézzünk magunkba, csak így lesz megoldás.

Március 5-én a Vénusz belép a Bika jegyébe

Miután a Kos Vénusz idején megszereztük, akit, és amit akartunk, eljött az idő, hogy „zsákmányunkat” hosszú távra is biztosítsuk magunknak. Mindent bedobunk a cél érdekében: szépek és érzékiek vagyunk, sugárzik rólunk az élet szeretete. Vonzanak a szerelem adta gyönyörök, szívesen élünk „jól”, amihez anyagiakat is próbáljuk előteremteni. Különösen fogékonyak leszünk a művészetekre is, akár alkotóként, akár műélvezőként.

Március 11-én a Merkúr megáll, majd megindul előre.

Több mint három hét állt rendelkezésünkre, hogy rendezzük kapcsolatainkat, múltunkkal kapcsolatos ügyeinket, megbeszéljük, tisztázzuk életünk aktuális, érzelmi kérdéseit, másokhoz fűződő viszonyunkat. Most ezekkel felvértezve indulhatunk tovább. 

Március 16-án a Merkúr belép a Halak jegyébe.

Újra az érzéseink irányítanak. Könnyen ráhangolódunk másokra, erős intuícióink, kiváló megérzéseink lehetnek, érdemes rájuk hallgatni! Kommunikációnk együtt érző, befogadó, szavak nélkül is nagyon intenzív. Fantáziánk jóval élénkebb a szokottnál, néha talán túlságosan is, így hajlamosak vagyunk „túlmisztifikálni” a körülöttünk lévő eseményeket, embereket. Az ábrándozás közlekedés közben okozhat gondokat, ezért legyünk fokozottan figyelmesek!

A Nap március 20-án belép a Kosba

Az elmúlt időszak a befelé fordulás időszaka volt, cselekedeteinket leginkább érzelmeink határozták meg. Lehetőségünk volt elengedni félelmeinket, azokat a személyeket, érzéseket, amelyek már nem szolgálták a fejlődésünket. Ideje a tettek mezejére lépnünk! Tele vagyunk energiával, vállalkozó kedvvel, amit kitalálunk, azt tűzön-vízen keresztül akarjuk vinni. A saját utunkat akarjuk járni, meg akarjuk hódítani a világot és erre meg is van minden lehetőségünk. Bármikor és bárkivel képesek vagyunk harcolni, küzdeni, képesek vagyunk megvédeni érdekeinket. De vigyázzunk, lelkesedésünk sokszor szalmaláng. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy elterveztük, türelmetlenek, indulatosak lehetünk. Leginkább a tüzes jegyűek (Nap, Hold és/vagy aszcendens a Kosban, Oroszlánban, Nyilasban) tudják hasznosítani a mostani energiát, de a Kos által jelzett életterület is életre kelhet.

Március 22-én a Szaturnusz belép a Vízöntő jegyébe.

A Szaturnusz most még épp csak beteszi a lábát a Vízöntőbe, aminek – éppúgy, mint a Baknak – uralkodó bolygója. Első körben július 2-áig tartózkodik itt, hogy aztán december 17-én végleg belépjen az összefogást, a régi struktúrák ledöntését és a megújulást sürgető, jegybe. Komoly változások, új kihívások várhatók életünk vízöntő területén. Lehetséges, hogy ezek most még csak jelzésértékűek, az események végleges kibontakozása, a miértre kapott válasz az év végén várható.

Március 30-án a Mars belép a Vízöntő jegyébe.

Február közepe óta keményen dolgoztunk azért, hogy megteremtsük azt a biztonságot, amelyre vágytunk. A cél volt a fontos, s eléréséhez inkább a hagyományos, jól bevált módszerekhez folyamodtunk. A Vízöntőbe lépő Mars már ki akar lépni a megszokott keretekből. Új utakat keres, szokatlan, a hagyományostól eltérő megoldásokat. Az elv a fontos számára, a gyakorlati következményekkel nem foglalkozik. Az elkövetkezendő időszakban a saját utunkat akarjuk járni. Keressük az új lehetőségeket, megnő kísérletező kedvünk. Sokkal több szabadságra van szükségünk, gondolataink és tetteink korlátozását nehezen viseljük. Érdemes most kezdeni új projektekbe, dönteni stratégiai kérdésekben, új célokat, kihívásokat keresni. Levegő jegyűek - (Nap, Hold vagy aszcendens az Ikrekben, Mérlegben vagy a Vízöntőben) tudják legjobban hasznosítani az időszakot.

 

Copyright © 2021 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu