Előrejelzés

Előrejelzés 2020 februárjára

19-ig a Nap a Vízöntő jegyében jár, aztán átlép a Halakba.

A Vízöntő időszakban szívesebben kalandozunk, új utakra, élményekre vágyunk. Nehezebben viseljük a kötöttségeket, döntéseinket főleg racionálisan hozzuk. Baráti találkozókra, közösségi élményekre, beszélgetésekre, szociális tevékenységekre alkalmas az időszak.

A Nap Halakba lépésével az asztrológiai év utolsó hónapjához érünk. Ezzel érzelmeink veszik át a főszerepet. Érdemes egy kicsit elcsendesedni, befelé fordulni, mérleget vonni, jobban figyelni (meg)érzéseinkre, gyakorolni az elfogadást, együttérzést, a feltétel nélküliséget.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

 

Február 3-án a Merkúr belép a Halak jegyébe.

Az elkövetkezendő hetekben könnyebben hangolódunk másokra, erősebb az intuícióink, jobbak a megérzéseink – érdemes rájuk hallgatni! Kommunikációnk együtt érző, befogadó, szavak nélkül is nagyon intenzív. Fantáziánk jóval élénkebb a szokottnál, néha talán túlságosan is, így hajlamosak vagyunk „túlmisztifikálni” a körülöttünk lévő eseményeket, embereket. Az ábrándozás főleg közlekedés közben okozhat gondokat, ezért legyünk fokozottan figyelmesek!

Február 7-én a Vénusz belép a Kos jegyébe.

A Vénusz a horoszkópban a kis szerencse bolygója. Szerelmi kapcsolatainkat, a szeretethez, szépséghez, harmóniához, művészethez való hozzáállásunkat ugyanúgy képviseli, mint pénzhez való viszonyunkat. A kos Vénusz kedves és barátságos, mindez magas energiaszinttel párosulva kifejezetten vonzóvá, ellenállhatatlanná tesz minket. Az időszak új szerelem kezdetét éppúgy mutathatja, mint azt, hogy pénzügyeink alakulásáért mi tehetünk a legtöbbet. 

Február 16-án a Mars belép a Bak jegyébe.

Az elmúlt másfél hónapban energiánkat a világ felfedezésére, meghódítására fordítottuk legszívesebben. Most már élményekkel, tapasztalatokkal, hittel felvértezve tudunk céljainkra figyelni. A sikerért keményen kell dolgoznunk, kitartóan, következetesen kell küzdenünk, újra és újra talpra állva az esetleges kudarcok után. Most tényleg bármire képesek vagyunk, akár a kíméletlenségig koncentrálhatjuk energiáinkat, csak hogy megteremtsük, elérjük azt a biztonságot, amelyre vágyunk. Ha elbizonytalanodnánk, sose feledjük, az erő bennünk van, mástól, máshonnan hiába is várjuk, az csak átmenetileg nyújthat megoldást. Tűz- (Nap, Hold vagy aszcendens a Kosban, Oroszlánban vagy a Nyilasban) és földjegyűek (Nap, Hold és/vagy aszcendens a Bikában, Szűzben vagy a Bakban) tudják legjobban hasznosítani az időszakot.

Február 17-én a Merkúr megáll, majd megindul visszafelé.

Március 10-ig jár visszafelé a Merkúr először a Halak, majd a Vízöntő jegyében. Mint minden retrográd időszak, ez is több befelé figyelést igényel tőlünk. Ilyenkor van alkalmunk újragondolni dolgainkat, találkozni életünk régi szereplőivel, hogy megpróbáljuk pótolni, amit a múltban elmulasztottunk. Hozhat az időszak akadozást, félreértéseket a kommunikációban, közlekedésben. Vizsgát, fontos tárgyalást, tartós fogyasztási cikk vásárlását ha lehet, ne időzítsünk erre a néhány hétre. Mindenesetre érdemes megfigyelni, érkezik-e az életünkbe bármilyen változás, hogy később felkészülhessünk a hasonló időszakokra.

Február 19-én a Nap belép a Halak jegyébe.

Az év ezen időszakában sokkal érzékenyebbek, együtt érzőbbek vagyunk, mint egyébként. Könnyebben érzünk hálát, örömmel segítünk a rászorulóknak és szívesebben hozunk áldozatokat. Sokkal intuitívabbak vagyunk, ösztönösen tudjuk, mit kell tennünk. Akkor használjuk legjobban a halak Nap energiáját, ha hagyjuk, hogy a dolgok a maguk útján haladhassanak. Leginkább a vizes jegyűek (Rák, Skorpió és Halak Nap, Hold és/vagy aszcendens) érzik „elemükben” magukat.

 

Copyright © 2021 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu