Előrejelzés

Előrejelzés 2020 januárjára

20-ig a Nap a Bak jegyében jár, aztán átlép a Vízöntőbe.

A Bak időszakban főleg a kitűzött célt látjuk magunk előtt, s mindent megteszünk, hogy elérjük, amit szeretnénk. Érzelmileg viszont visszafogottabbak vagyunk, nehezebben nyílunk meg, a sok munka akár magányossá is tehet. Ez az időszak a felelősségvállalásról szól, érdemes elgondolkodni azon, miért és kiért kell felelősséget vállalnunk.

A 20-án kezdődő Vízöntő időszakban új utakra, élményekre vágyunk. Nehezebben viseljük a kötöttségeket, szívesebben döntünk szabadon és függetlenül sorsunkról. Fontosabbak a barátok, a közösségek, s szociálisan is érzékenyebbek vagyunk. Baráti beszélgetésekre, tanulásra, szociális tevékenységekre, új projektek elindítására alkalmas az időszak.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

 

Január 3-án a Mars a Nyilasba lép

Intenzív, mély, szenvedélyes, szélsőséges helyzetektől sem mentes időszakon vagyunk túl. Mélyre ástunk magunkban, s lelkileg fontos döntéseket hoztunk meg. Ideje kilépnünk elefántcsonttornyunkból, meghódítani a világot, új utakat, célokat keresni, válaszokat a „mi az élet értelme” kérdésre. Utazni, idegen kultúrákkal ismerkedni, tanulni. Megtanulni hinni magunkban. Igazságérzetünk nagyon erős lesz, könnyen tűzbe jövünk, ha ki kell állnunk magunkért, másokért. Sok spontán ötletünk lehet, gyors elhatározások, lelkesedés, hajlam a túlzásokra. Érdemes sokat sportolni, hogy a fölös energiánkat le tudjuk vezetni.

Január 12-én az Uránusz megáll és megindul előre

Augusztustól volt időnk végiggondolni, hogy mi az, amin muszáj változtatnunk ahhoz, hogy előrébb léphessünk. Most a külvilágban is megindulnak a változások. Új célok, régi terveink valóra váltása vár ránk, melyekhez a szabadság és függetlenség, a váratlan helyzetek, szellemi szikrák, hetedik érzék, hirtelen áttörések bolygójának összes tapasztalatára, ötletére szükség lesz. A Vízöntők végre fellélegezhetnek, de egyéni horoszkópunk Vízöntő és Uránusz jelezte területei is megindulnak, erőre kapnak.

Január 13-án a Vénusz a Halak jegyébe lép

A Vízöntőben járó Vénusz nem hagyta elkötelezni magát. Végig kellett gondolnunk kapcsolatainkat, (anyagi) helyzetünket, reálisan, érzelemmentesen. Ahhoz azonban, hogy tovább tudjunk lépni, érzelmeinkre is szükség van. A feltétlen szeretet jegyében a Vénusz jól érzi magát. Önzetlen, segítőkész, gyengéd és odaadó energiát hoz. Annak vágyát és lehetőségét, hogy elfogadjuk a másikat olyannak, amilyen. De könnyebben kergetünk illúziókat is, jobban kihasználhatják jóhiszeműségünket, s hamarabb válhatunk áldozattá. Érdemes figyelni megérzéseinkre anyagi és szerelmi ügyekben egyaránt!

Január 16-án a Merkúr a Vízöntőbe lép

Ideje, hogy elrugaszkodjunk egy kicsit, másképp lássuk a világot! Új utakra vágyunk, nyitottabbak vagyunk minden „más”-ra, tele vagyunk tudásszomjjal, ötletekkel, váratlan, bevillanó gondolatokkal! Érdemes odafigyelni rájuk, más szemléletet, sok lehetőséget hoznak! Most sokkal fontosabbak a barátok is, vágyunk a közelségükre, együttlétekre, nagy beszélgetésekre. Szociálisan is érzékenyebbek vagyunk, szívesebben teszünk másokért, ezért önkéntes munkába is most érdemes bekapcsolódni.

Január 20-án a Nap belép a Vízöntőbe.

Az elmúlt időszak elsősorban a felelősségvállalás, a kötelességteljesítés, a célok, feladatok megvalósításának ideje volt – szorgalmasan és fáradhatatlanul dolgoztunk értük. Az elkövetkezendő egy hónapban új utakra, élményekre vágyunk. Nehezen viseljük a kötöttségeket, saját magunk akarunk dönteni sorsunkról, cselekedeteinkről. Megpróbáljuk „másképp” látni a világot, s mi magunk is szívesen kilépünk a szürke eminenciás szerepéből. Kreatívabbak és bohémabbak vagyunk, ugyanakkor jó eséllyel tudunk objektíven gondolkodni, cselekedni. A legjobban társaságban, barátok közt érezzük magunkat, vágyunk az együttlétekre, nagy beszélgetésekre. A levegő jegyűek (Ikrek, Mérleg és Vízöntő Nap, Hold és/vagy aszcendens jegyűek tudják a legjobban hasznosítani az energiát.

 

Copyright © 2021 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu