Előrejelzés

Előrejelzés 2019 decemberére

21-ig a Nap a Nyilas jegyében jár, aztán átlép a Bakba.

A Nyilas időszakban a Ki vagyok? Honnan jövök? Hová tartok? Mi a dolgom a világban? kérdésekre keressük a választ, a megtalálásához élményekre és tapasztalatokra (utazásra, szellemi kalandokra) van szükség. Az "isteni terv" megértéséhez elkerülhetetlen, hogy higgyünk magunkban, Istenben, az Univerzumban, ki-ki hite szerint.

A most következő időszak különösen fontos a Nyilas érdekeltségűeknek (Nap, Hold vagy aszcendens a Nyilasban) vagy egyéni horoszkópunkban a Nyilas által uralt területen.

A 21-én kezdődő bak időszakban főleg a kitűzött cél látjuk magunk előtt, s mindent megteszünk, hogy elérjük, amit szeretnénk.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

 

December 2-án a Jupiter a Bak jegyébe lép.

A Jupiter alapvetően a Nagy szerencse bolygója, de nem csak a pénzt, hatalmat oszthatja bő kézzel, „jutalmunk” éppúgy lehet egy kihívás megtapasztalása is, ha sorsbolygóként ezen keresztül akar tanítani bennünket. A Bakban járva olyan feladatokkal lát el, melyekhez céltudatosságra és kitartó munkára lesz szükség, s nagyobb felelősséget is kell vállalnunk életünk bak területén: Hogy pontosan milyen természetűt, már a két éve szintén itt időző Szaturnusz jelezte. Itt nőnek meg a feladataink, lehetőségeink.

December 9-én a Merkúr a Nyilas jegyébe lép.

A skorpió Merkúr alatt kommunikációnk célratörő, határozott és következetes volt, az általunk vélt igazságot kérlelhetetlenül vágtuk mások fejéhez. A nyilas Merkúr jóval nyitottabb és nagyobb a hite, meggyőzőereje is. Sok minden érdekel minket, szívesen utazunk, de örömmel szerzünk új ismereteket, kezdünk bele tanulmányokba. Jobban sikerülhetnek a vizsgáink, tárgyalásaink is. Magabiztosak vagyunk, kommunikációnk magával ragadó, képesek vagyunk hitet (vissza)adni másoknak is. Jobban megy az idegen nyelvek tanulása, érdemes erre az időpontra időzíteni a nyelvvizsgákat is. Ugyanakkor hajlamosak vagyunk önteltek, önfejűek lenni, azt hinni, hogy mindent jobban tudunk másoknál. A „prédikáló” stílus sokakból válthat ki ellenkezést, ezért érdemes figyelni a másik reakcióját, érzéseit is. 

December 20-án a Vénusz a Vízöntő jegyébe lép.

A Bakban járó Vénusz érzelmeink elmélyítésére, elköteleződésre adott lehetőséget. Most sokkal inkább szabadságra vágyunk. Könnyed kapcsolatokra, nagy, intellektuális együttlétekre, közös kalandokra. Fontosabbak a barátaink, a női kapcsolataink különösen jelentősek lehetnek. Anyagi helyzetünkben is váratlan fordulatok várhatók, új pénzszerzési lehetőségek kerülhetnek előtérbe. Érdemes figyelni felvillanó ötleteinkre! 

December 21-én a Nap belép a Bakba.

Az elmúlt időszak a nagy eszmék és kalandozások időszaka volt. Szabadságra volt szükségünk, ki akartunk törni szűkebb környezetünkből, tele voltunk tervekkel, s hozzá bőven volt lelkesedésünk is. Ideje hozzákezdeni a tervek megvalósításához. Erős bennünk a kötelességtudat, türelmesen, szorgalmasan és fáradhatatlanul dolgozunk. Komolyan vesszük magunkat és a világot, de csak a kézzelfogható eredmények érdekelnek. Sokkal fontosabb a karrierünk, (anyagi) biztonságra vágyunk és meg is teszünk érte minden tőlünk telhetőt. Reálisan látjuk a lehetőségeinket, ezért jó eséllyel érünk el sikereket. Érzelmileg viszont visszafogottabbak vagyunk, nehezebben nyílunk meg, s a sok munka akár magányossá is tehet. Ez az időszak a felelősségvállalásról szól, ami Karácsony táján különösen nagy hangsúlyt kap. Érdemes elgondolkodni azon, miért és kiért kell felelősséget vállalnunk. Magunkért, a gondolatainkért, a tetteinkért, s persze szeretteinkért mindenképp.

 

Copyright © 2021 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu