Előrejelzés

Előrejelzés 2019 novemberére

A Skorpióban járó Nap nyíltan vállalja véleményét és nem fél a következményektől sem. A titokra, a valódi okokra kíváncsi, ezért könyörtelenül megmutatja, mi gátol minket a fejlődésben. Semmilyen kompromisszumra nem képes, felszínre hozza elfojtott érzéseinket, szívósan, szenvedélyesen, kitartóan keresi az igazságot. Ebben az időszakban életünk „mélyrétegeire” látunk rá, megismerjük elfojtott, meg nem élt vágyainkat, valódi énünket. Intenzív, szélsőséges hangulatváltozásokkal teli hetekre számítsunk, amikor szenvedélyes, érzéki vagy épp sötét, magányos időszakok váltják egymást. Ez az öngyógyítás lehetőségének időszaka is, ajánlatos sokat meditálni, mély beszélgetéseket folytatni, "terápiázni".

A Nyilas időszakban már nem csak belső utazásra vágyunk. Ki akarunk menni a világba. Nagyszabású terveink vannak, távoli célok foglalkoztatnak. Képtelenek vagyunk kicsiben gondolkodni, „nagy” dolgokra vágyunk, s hiszünk abban, hogy el is érjük azokat. A megvalósításban segít a lelkesedésünk, de érdemes figyelni arra, hogy a lángolás kitartson a megvalósításig.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.   

 

November 1-én a Vénusz belép a Nyilasba.

A tüzes jegyben a szeretet, a szerelem, a szépség, a harmónia és az anyagiak bolygója lobbanékony, lelkes, hittel teli lesz. Jóval derűsebbek, szeretetteljesebbek, bohémabbak és magabiztosabbak vagyunk. Keressük a kalandokat, társaságra, szerelemre vágyunk, könnyen ismerkedünk. Párkapcsolatunkban viszont nagyobb a szabadságigényünk, jobban ragaszkodunk függetlenségünkhöz, a külön programokhoz. A most elkezdett kapcsolatok, anyagi ügyletek nagy lehetőséggel kecsegtetnek, de vigyázni kell, hogy lelkesedésünk kitartson akkor is, ha épp nem mennek olyan egyszerűen dolgaink. A következő időszak – Bak Vénusz – november 26-ától majd meghozza a kitartást, addig érdemes figyelmeztetni magunkat, ha szükség van rá!

November 19-én a Mars belép a Skorpióba

Október negyedikétől a Mars a Mérlegben járt. A céljaink eléréséhez szükséges akarat, erő, és maga a hódítás bolygója kapcsolatainkra helyezte a hangsúlyt. Harcolni értük-velük, energiát fektetni a megértésükbe, megtanulni összeegyeztetni mások érdekeit a mienkével – ez volt a feladatunk. Valószínűleg nem sok döntést hoztunk, viszont nagyon sok tapasztalatot szereztünk, melyet most remekül tudunk majd hasznosítani. Már eldőlt, melyik kapcsolatunkra van szükségünk, és melyik nem szolgálja tovább a fejlődésünket. Most elég lelkierőt kapunk ahhoz, hogy ezektől megváljunk, s tovább tudjunk lépni. Gyakorlatilag bármire képesnek érezzük magunkat. Intenzív, mély, szenvedélyes, szélsőséges helyzetektől sem mentes időszakra számíthatunk. 

November 21-én a Skorpióban járó Merkúr megáll, majd megindul előre.

A kommunikáció és a közlekedés bolygója három hét gondolkodás után ismét régi formáját hozza. Írjuk alá a fiókba tett szerződéseket, tegyük le elhalasztott vizsgáinkat és tisztázzuk a félreértéseket! 

November 22-én a Nap belép a Nyilasba.

Intenzív, szenvedélyes, szélsőségességektől sem mentes időszakon vagyunk túl. A titkot kerestük, az igazságot, s ezért bármire képesek voltunk. Sokszor volt magányos az utunk, s gyakran fordult elő, hogy megbántottunk másokat. Ideje befejezni a belső utazást és körülnézni kicsit a világban. Az elkövetkezendő egy hónapban az egyetemes igazságot keressük, a dolgok értelmét akarjuk megtudni, megtapasztalni. Szabadságra van szükségünk, sokkal nagyobb mozgásteret igénylünk, mint máskor. Ki akarunk törni szűkebb környezetünkből, nagyszabású terveink vannak, távoli célok foglalkoztatnak. A tüzes jegyűek (Nap, Hold vagy aszcendens a Kosban, Oroszlánban vagy a Nyilasban) különösen jól tudják hasznosítani ezt az időszakot.

November 23-án a Neptunusz megáll, majd megindul előre. A spiritualitás, feltétlen szeretet, az odaadás, együttérzés, egység, megérzések, művészetek bolygója június vége óta járt visszafelé. Az elmúlt hónapokban jóval reálisabban láttuk lehetőségeinket, ami hozhatott csalódást, de ügyek, kapcsolatok lezárását is. Itt az ideje, hogy ezeket a tapasztalatokat felhasználva tovább induljunk. Rendezzük a viszonyunkat gyerekünkkel, párunkkal, barátainkkal, tisztába tegyük pénzügyeinket és megnézzük karrier lehetőségeinket.

November 26-án a Vénusz a Bak jegyébe lép.

Vége a Nyilas időszak lazaságának, a földjegyben a szeretet, a szerelem, a szépség, a harmónia és az anyagiak bolygója már nem az élet élvezetére, sokkal inkább feladatainkra irányítja a figyelmet. Szembesülhetünk anyagi lehetőségeinkkel is, ezeket többnyire szűkösnek érezzük. Ezért jóval elővigyázatosabbak és óvatosabbak vagyunk, nehezebben engedünk közel magunkhoz új embereket, érzelmeket. Kapcsolatainkat a célszerűség vezérli, szívesebben vagyunk olyanokkal, akik előbbre lendíthetnek életünk bizonyos területein. Jó időszak jön viszont tervezésre, új irányok kitűzésére, szeretet-kapcsolataink átgondolására, egyfajta érzelmi leltár készítésére, mert jóval reálisabbak, gyakorlatiasabbak vagyunk.

 

Copyright © 2021 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu