Előrejelzés

Előrejelzés 2019 októberére

A Mérleg hava kapcsolatainkra irányítja a figyelmet. Rávilágít együttműködő képességünkre, békésebb, harmonikusabb, kompromisszum készebb energiákat hoz, lehetőséget kapunk rá, hogy kell saját érdekeink mellett mások szempontjaira is figyelemmel lenni. Jó az időszak alkotásra, művészeti tevékenységekre, de stratégiai kérdések és konfliktusos helyzetek rendezésére, s bármilyen együttműködésre is.

A Skorpió időszakban elfojtott, meg nem élt vágyaink kerülhetnek a felszínre. A megismerés csak az első lépés, érdemes „dolgozni” azon, amit találunk. Ajánlatos sokat meditálni, mély beszélgetéseket folytatni.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.    

 

Október 3-án a Merkúr a Skorpióba lép.

A Plútó által fémjelzett Skorpióban a Merkúr nem nagyon finomkodik. Kérlelhetetlenül odavágja az igazat, nem törődve azzal, mennyire bánt meg vele másokat. Ebben az időszakban nincs számunkra tabu, az utolsó részletig utánajárunk mindennek. Szívesen pillantunk be tiltott dolgok mögé is, élvezettel derítünk ki titkokat, vesézünk ki helyzeteket. Kommunikációnk célratörő, határozott és következetes, nehezen viseljük, ha valaki ellentmond nekünk. Ebben az időszakban hajlamosak lehetünk éles, sértő, cinikus megnyilvánulásokra, robbanékonyságra. Nem árt tudatosan figyelni magunkat, nehogy fölöslegesen megbántsunk másokat! Spirituálisan sokat fejlődhetünk, gondolataink komoly átalakító, transzformáló erővel bírnak. Érdemes kihasználni!

Október 4-én a Mars a Mérlegbe lép

Az elmúlt két hónapban a mindennapok teendői, munkánk vitte el az energiánkat. A Mars Mérlegbe lépésével kapcsolatainkra irányíthatjuk a figyelmünket. Felerősödnek vágyaink, ha nincs párunk, azon vagyunk, hogy megtaláljuk. Szívesebben flörtölünk, erős bennünk a csábítás vágya. Jobban foglalkozunk külsőnkkel is, ezért érdemes erre az időszakra tenni a szépészeti beavatkozásokat, kezeléseket. Most nem a munka az első, lazább életre vágyunk, társaságra, baráti együttlétekre, s főleg szerelemre. Jól szeretnénk érezni magunkat, s a cél érdekében kompromisszumokra is képesek vagyunk. Valószínűleg nem sok döntést hozunk most, viszont nagyon sok tapasztalatot szerzünk, melyeket később remekül tudunk majd hasznosítani.

Október 4-én a Plútó megáll, majd megindul előre.

A Plútó április óta járt visszafelé. Az elmúlt hónapok főleg belső változást, konfliktust hozhattak, megélhettünk „már sosem lesz olyan, mint azelőtt” érzéseket is. Mostanra ezeken túl vagyunk, az átalakulás időszaka befejeződött, legalábbis azé a területé, amelyet a bolygó idáig érintett. A transzformáció égitestének előreindulásával hatalmas teremtő erő szabadul fel bennünk, ha sikerül a szolgálatunkba állítani és megszabadulni félelmeinktől, segítségével bármire képessé válhatunk.

Október 8-án a Vénusz a Skorpióba lép.

A lágy, nőies, harmóniára törekvő Vénusz a Mérlegben maximálisan ki tudott bontakozni. A Skorpióba lépve – a Plútó, a transzformáció, a hatalom, a mágus bolygójának uralma alatt – szenvedélyessé, elszánttá válik. A Vénusz évente jár a Skorpió jegyében, érdemes megfigyelni, hogy éljük meg ezt az időszakot, hogy legközelebb fel tudjunk készülni rá. Mindenesetre most a legtitkosabb vágyaink kerülhetnek felszínre, gyökeresen felforgatva eddigi életünket. Művészeknek nagyon kreatív időszaka lehet, s hozhat szenvedélyes kapcsolatot, fokozott szexualitást, mindent elsöprő érzéseket, szélsőséges anyagi helyzeteket is. Vizes jegyűek (Nap, Hold, aszcendens vagy Vénusz a Rákban, Skorpióban vagy a Halakban) jól tudnak profitálni ebből az időszakból.

Október 23-én a Nap belép a Skorpióba.

Az elmúlt hónapban a harmónia megteremtése volt a legfontosabb. Sokkal jobban figyeltünk barátaink, párunk igényeire, gyakrabban kötöttünk kompromisszumot a békesség kedvéért. A Skorpióba lépő Nap már nyíltan vállalja véleményét és nem fél a következményektől sem. A titokra, a valódi okokra kíváncsi, ezért könyörtelenül megmutatja, mi gátol minket a fejlődésben. Semmilyen kompromisszumra nem képes, felszínre hozza elfojtott érzéseinket, szívósan, szenvedélyesen, kitartóan keresi az igazságot. Ebben az időszakban életünk „mélyrétegeire” látunk rá, megismerjük elfojtott, meg nem élt vágyainkat, valódi énünket. Intenzív, szélsőséges hangulatváltozásokkal teli hetekre számítsunk, amikor szenvedélyes, érzéki vagy épp sötét, magányos időszakok váltják egymást. A vizes jegyűek (Nap, Hold vagy aszcendens a Rákban, Skorpióban vagy a Halakban) különösen jól tudják hasznosítani ezt az időszakot.

 

Copyright © 2021 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu