Előrejelzés

Előrejelzés 2021 júniusára

A Nap június 21-ig az Ikrek jegyében jár, majd belép a Rákba.

Az Ikrek havában szellemi impulzusokra vágyunk. Szívesebben megyünk, utazunk, s találkozunk olyanokkal, akik el tudnak hozni számunkra egy kicsit a maguk világából. Használjunk ki minden lehetőséget, ami ezt lehetővé teszi. Keressük mások társaságát, legyünk nyitottak a körülöttünk élők érzéseire, véleményére, gondolataira! Tapasztaljunk meg minél több mindent a világ sokszínűségéből! Éljük meg a pillanat varázsát! Az azt követő időszakban főleg érzelmeinké lesz a főszerep. Érdemes megragadni minden alkalmat, hogy családunkkal, szeretteinkkel legyünk.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

Előrejelzés 2021 májusára

Május 20-ig a Nap a Bika jegyében jár, aztán átlép az Ikrekbe.

A Bika időszakban nyugalomra, harmóniára vágyunk. Új dolgokba most nehezebben kezdünk, hacsak a külső körülmények rá nem kényszerítenek minket. Egyszerűen élvezni szeretnénk az életet!

A Nap Ikrekbe lépésekor már igyekszünk útra kelni, megismerni a világot. Az anyagi világ meghódítása után szellemi impulzusokra vágyunk. Tanulásra, utazásra, kapcsolatok kiépítésére alkalmas az időszak.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

Előrejelzés 2021 márciusára

 

Március 20-ig a Nap a Halak jegyében jár, aztán átlép a Kosba.

A Halak időszakban érzelmeinké a főszerep. Érdemes egy kicsit elcsendesedni, befelé fordulni, mérleget vonni, jobban figyelni (meg)érzéseinkre, gyakorolni az elfogadást, együttérzést, a feltétel nélküliséget.

A Nap Kosba lépésével indul az asztrológiai év, ezzel eljött a külső-belső megújulás ideje! Minden energiánkkal azon legyünk, hogy kitűzött céljainkat megvalósíthassuk! Vívjuk meg csatáinkat, s ha veszítünk is néha, álljunk talpra - újra és újra!

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod. 

Copyright © 2021 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu