Előrejelzés

Előrejelzés 2024 májusára

Május 20-ig a Nap a Bika jegyében jár, aztán átlép az Ikrekbe.

A Bika időszakban nyugalomra, harmóniára vágyunk. Új dolgokba most nehezebben kezdünk, hacsak a külső körülmények rá nem kényszerítenek minket. Egyszerűen élvezni szeretnénk az életet!

A Nap Ikrekbe lépésekor már igyekszünk útra kelni, megismerni a világot. Az anyagi világ meghódítása után szellemi impulzusokra vágyunk. Tanulásra, utazásra, kapcsolatok építésére alkalmas az időszak.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

Előrejelzés 2024 áprilisára

Április 19-ig a Nap a Kos jegyében jár, aztán átlép a Bikába.

A Kos időszak a megújulás ideje. Önmegvalósítási törekvéseink életünk számos területén indíthatnak el változást. Minden energiánkkal azon vagyunk, hogy a céljainkat megvalósítsuk.

A Bikába lépő Nap már sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb. Új dolgokba most nehezebben kezdünk – hacsak külső körülmények rá nem kényszerítenek minket –, viszont hív a tavasz, a természet, mi pedig élvezni szeretnénk az életet.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

Előrejelzés 2024 márciusára

Március 20-ig a Halak jegyében, majd a Kosban jár a Nap.

A halak időszakban az érzelmek játsszák a főszerepet. Jóval intuitívabbak vagyunk a szokottnál, ösztönösen tudjuk, mit kell tennünk, könnyebben feléled bennünk az együttérzés, örömmel segítünk a rászorulóknak, szívesebben hozunk áldozatokat. Akkor használjuk legjobban a halak Nap energiáját, ha elfogadjuk, hogy minden pontosan úgy van jól, ahogy van, hagyjuk, hogy a dolgok a maguk útján menjenek. A Halak a zodiákus utolsó jegye, ezért a most következő hetek helyzetek, folyamatok lezárására is alkalmasak lesznek.

A kos heteiben tele leszünk energiával, vállalkozó kedvvel, tettrekészséggel. Amit kitalálunk, azt tűzön-vízen keresztül akarjuk vinni. A saját utunkat akarjuk járni, arra vágyunk, hogy meghódítsuk a világot.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.  

Copyright © 2024 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu