Előrejelzés

Előrejelzés 2022 augusztusára

Augusztus 23-ig a Nap az Oroszlán jegyében jár, aztán átlép a Szűzbe.

Az Oroszlán időszakban szeretjük, szeretnénk az irányítást a saját kezünkben tartani. Eős bennünk az önérvényesülési vágy, Inkább az élet napos oldala, a fény(űzés), gondtalanság vonz. Szerelem, gyerek, játék, kreativitás, vállalkozás – ezek lesznek a kulcsszavak a most következő hónapban. Amelyik életterületünk fölött egyéni horoszkópunkban a Nap jár, ott tudjuk kibontakoztatni leginkább képességeinket, ott tudunk ragyogni, vezetni, példát mutatni másoknak.

A Nap Szűzbe lépésével jönnek a dolgos hétköznapok, s saját céljaink mellett (olykor helyett) mások támogatása is előtérbe kerül.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.   

Előrejelzés 2022 júliusára

A Nap június 22-ig a Rák jegyében jár, majd belép az Oroszlánba.

A Rák havában érzelmeinké a főszerep. Jóval sebezhetőbbek és befolyásolhatóbbak vagyunk a szokottnál, gyakran változik hangulatunk, könnyebben válunk szeszélyessé, érzelmileg kiszolgáltatottá. Most különösen fontos, hogy tartozzunk valakihez, érdemes megragadni minden alkalmat, hogy családunkkal, szeretteinkkel legyünk. Most van a nagy családi találkozók, közös főzések, beszélgetések, nyaralások legjobb időszaka, de alkalmas a hónap otthonunk csinosítására, gyökereink, múltunk felidézésére, megértésére is. A Nap Oroszlánba lépésével mi válunk életünk főszereplőjévé.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

Előrejelzés 2022 júniusára

A Nap június 21-ig az Ikrek jegyében jár, majd belép a Rákba.

Az Ikrek havában szellemi impulzusokra vágyunk. Szívesebben megyünk, utazunk, s találkozunk olyanokkal, akik el tudnak hozni számunkra egy kicsit a maguk világából. Használjunk ki minden lehetőséget, ami ezt lehetővé teszi. Keressük mások társaságát, legyünk nyitottak a körülöttünk élők érzéseire, véleményére, gondolataira! Tapasztaljunk meg minél több mindent a világ sokszínűségéből! Éljük meg a pillanat varázsát! Az azt követő időszakban főleg érzelmeinké lesz a főszerep. Érdemes megragadni minden alkalmat, hogy családunkkal, szeretteinkkel legyünk.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

Copyright © 2022 Astroself.hu Minden jog fenntartva! Designed by freeart.hu