Előrejelzés 2018 júniusára

Június 21-ig a Nap az Ikrek jegyében jár, aztán átlép a Rákba.

Az Ikrek időszakban szellemi impulzusokra vágyunk, ha tehetjük, keljünk útra, megismerni a világot. Tanulásra, utazásra, kapcsolatok kiépítésére alkalmas az időszak.

A Rák energiák érzelmileg segítenek feltöltekezni. Az időszak a családi együttlétek, szeretetteljes együttlétek, a pihenés ideje,

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod. 

 

A Nap június 21-ig az Ikrek jegyében jár

Mindent tudni akarunk és mindenről van véleményünk – melyet szívesen meg is osztunk másokkal! Örömet szerez a tanulás, utazás, másokkal való ismerkedés. Vágyunk a változatosságra, könnyedén kötünk kapcsolatokat, de nehezen viseljük, ha korlátozni akarnak a szabadságunkban. Sokkal inkább hallgatunk az eszünkre, mint érzelmeinkre. A levegő jegyek (Nap, Hold vagy aszcendens az Ikrekben, Mérlegben vagy Vízöntőben) tudja legjobban használni az energiát.

 Június 12-én a Merkúr a Rákba lép

Az Ikrek Merkúr logikusan, ésszerűen látta a világot. Mindenre volt magyarázata, amire mégsem, azzal nem foglalkozott. A Rák sokkal érzékenyebb, nem megérteni, megérezni akarja a körülötte zajló eseményeket. Az elkövetkezendő hetekben megnő a család és otthon jelentősége, érdemes szorosabbra fűzni a kötelékeket, nagyokat beszélgetni, minél többet együtt lenni szeretteinkkel. S bár sérülékenyebbek és kiszámíthatatlanabbak vagyunk, az Univerzum energiáit akkor tudjuk a legjobban hasznosítani, ha barátságosan és megértően közeledünk másokhoz.

Június 14-én a Vénusz az Oroszlánba lép

A szeretet és szerelem bolygója a tüzes jegyben megtelik energiával. Habzsoljuk az életet, vidáman és önfeledten telnek napjaink. Nem csak vágyunk a szerelemre, hanem mindent meg is teszünk azért, hogy életünk része lehessen, szenvedélyesen keressük, kezdeményezők, hódítók – és ellenállhatatlanok vagyunk. Művészi képességeinket, kreativitásunkat is jobban kibontakoztathatjuk, ez egy nagyon jó időszak tehetségünk kamatoztatására.

Június 16-án a Neptunusz megáll, majd megindul visszafelé

A Neptunusz a feltétlen szeretet, az odaadás, az együttérzés, az egység, megérzések, bolygója, de hozzá tartoznak a művészetek és a misztikum is. Amikor egy bolygó „előre megy”, teljes erejével képviseli analógiáit. Megálláskor erőt gyűjt, ezeken a napokon sokkal koncentráltabban érződik a hatása, a Neptunusz esetében a szokottnál is érzékenyebbek, együtt érzőbbek vagyunk. Visszafordulva megnézi, minden tőlünk telhetőt megtettünk-e életünk érintett területén. Önvizsgálatra késztet, magunkba nézet. Most jóval reálisabban látjuk lehetőségeinket, kevésbé válhatunk önmagunk vagy mások áldozatává azon az életterületen, ahol a Neptunusz jár. Az időszak november 22-ig tart.

 

A Nap június 21-én belép a Rákba

Az elmúlt hónapban inkább szellemi úton jártunk, az elkövetkezendő időszakban már az érzelmeinké lesz a főszerep. Érzékenyebbek, sebezhetőbbek és befolyásolhatóbbak vagyunk, gyakran változik a hangulatunk. Most különösen fontos, hogy tartozzunk valakihez, érdemes megragadni minden alkalmat, hogy családunkkal, szeretteinkkel legyünk. Ez a nagy családi találkozók, közös főzések, beszélgetések, nyaralások legjobb időszaka, de alkalmas a hónap otthonunk csinosítására, gyökereink, múltunk felidézésére, megértésére is. A vizes jegyűek (Nap, Hold vagy aszcendens a Rákban, Skorpióban, Halakban) különösen harmonikusan élik meg ezt az időszakot.

Június 26-án a Mars megáll, majd megindul visszafelé

A Mars hátráló mozgása idején nehezebben tudjuk az akaratunkat érvényre juttatni. Tehetetlenségre, bénultságra, belső vívódásokra, fizikai gyengeségre számíthatunk, arra, hogy hamarabb elveszítjük a türelmünket, rejtett konfliktusok kerülnek felszínre. Nem tanácsos most új dolgokba kezdeni, fontos döntéseket hozni, viszont ráláthatunk belső konfliktusainkra, felismerhetjük milyen erők mozgatják vágyainkat, cselekedeteinket. Az időszak augusztus 27-ig tart, a Vízöntő (augusztus 13-ig) és a Bak életterületeinket érinti.

Június 29-án a Merkúr az Oroszlánba lép.

A Merkúr 22 nappal a Nap előtt ér az Oroszlán jegyébe. Ennyi időnk van átgondolni (Merkúr) céljainkat, erőt, érzelmi muníciót gyűjteni elkövetkezendő céljainkhoz, feladatainkhoz (Nap). Kommunikációnkban, gondolkodásunkban megjelenik az erő, energia, önbizalom. Szenvedélyesen ragaszkodunk elképzeléseinkhez - legtöbbször joggal - most képesek vagyunk legalább fejben és szóban kezünkbe venni életünk irányítását és másokat is motiválni céljaink segítésére. Az elkövetkezendő három hetet érdemes tervezésre használni, a megvalósítással jó, ha várunk addig, míg a Nap is odaér az Oroszlánba.

KOS

kos

Az időszak laza és könnyed energiákat hordoz - pihenésre, kikapcsolódásra, baráti összejövetelekre, nyaralásra alkalmas hetekre számíthatsz! A Vízöntőben járó Mars a megújulásban, változások beindításában, kapcsolatok kiépítésében is segítségedre lesz - különösen a hó eleje alkalmas bármilyen együttműködésre, közös projektre, fontos tárgyalásra, üzleti utakra - sokat segít, ha együttműködő vagy, tudsz alkalmazkodni a mások által generált helyzetekhez is. A szokottnál is nagyobb a mozgásigényed, a vágya a változatosságra, s az új helyzetek tudnak igazán inspirálni. A fix pont a családod, szeretteid, velük tudsz érzelmileg a legjobban töltődni, figyelj rájuk, tölts velük minél több időt!

Aszcendens

Visszajelzésekre, közös élményekre akkor is szükség van, ha a saját utad akarod járni. Most főleg a baráti-, és családi együttlétek tudnak irányt mutatni, de munkádban is eredményesebb tudsz lenni csapatjátékosként, mint magányos harcosként. 21-e környéke váratlan érzelmi impulzust, szerelmet ígér.

BIKA

bika

A változások közepette kellenek fix pontok, amikhez igazodni tudsz. A legjobb, ha magadban keresed őket - ha tudod, miben hiszel, mik a prioritások az életedben, könnyebben átvészeled a nehezebb időszakokat. Kapcsolataid is sokat segíthetnek, családod, barátaid komoly érzelmi muníciót adnak. Tölts velük minél több minőségi időt, figyelj rájuk, add meg a módját az együttléteteknek. A munkádban, a hétköznapok navigálásában elsősorban rugalmasságra, nyitottságra lesz szükség. Ki kell lépned a komfortzónádból ahhoz, hogy a karrieredben komolyabb változás lehessen. Próbáld meg, nem is hinnéd, hogy mi mindenre képes vagy, ha igazán akarod!

Aszcendens

Az időszak első felében anyagi helyzetedet kellene átgondolnod és kitűzni az ide vonatkozó célokat, feladatokat. Nyugodtan "elrugaszkodhatsz", a nemrég jegyedbe érkező Uránusz olyan perspektívákat kínál majd, ami eddig lehetetlennek tűnt. A hó eleje a legalkalmasabb az új projektek elindítására.

IKREK

ikrek

A személyes éved remek lehetőségekkel indul. A hónap elején életed több területén is lesz alkalmad váltani, komolyabb, de legalábbis közérzetjavító változásokat beindítani. Magán- vagy üzleti utazás, egy a - a karrieredhez szükséges - tanulmány, továbbképzés megkezdése, vagy állásváltoztatás egyaránt lehetséges. Utóbbi esetben egy jobb anyagi konstrukció vagy magasabb pozíció lehet a legnagyobb vonzerő. A végleges döntés előtt azért nem árt minden apró részletnek utánanézni, mert nem biztos, hogy minden olyan szép, amilyennek elsőre látszik. 12-ig próbáld a fontosabb projekteket elindítani, a hó további részében már inkább a pihenésre, nyaralásra, családjára koncentrálj.

Aszcendens

Ez az év egyik legaktívabb időszaka. Minden megoldott feladat sokat tesz az önbizalmadhoz, "állj bele" a kihívásokba! 21-e környékén érdemes elindítani az új projekteket, erre az időszakra időzíts fontosabb vizsgát, utazást. 12-étől az anyagi hátteret tudod megteremteni hozzájuk!

RÁK

rak

Személyes éved a végéhez közeledik. A Vénusz 13-ig jár a jegyedben, de váltja őt a Merkúr és 21-én a Nap is megérkezik. Mindegyik bolygó abban segít, hogy rendezni tudd az életed. A családi- és baráti együttlétek kitűnő terepet kínálnak arra, hogy megbeszéljétek azokat a kérdéseket, amik feszítenek, vagy szükségesek bármilyen együttműködéshez. Vonj mérleget az életed többi területén is és tűzd ki a következő év céljait, feladatait - nem árt le is írni őket, hogy emlékeztetni tudd magad rá, ha szükséges lenne. Légy sokat szeretteiddel, köss minél több új kapcsolatot, vedd észre a szépet és a jót a környezetedben és próbáld jól érezni magad a bőrödben! Legyen az éved olyan, amilyen szeretnél! Boldog születésnapot!

Aszcendens

14-ig nagyon sok érzelmi impulzus ér, sokat segít a feldolgozásukban, megélésükben, ha lassítasz, lecsendesedsz egy kicsit, még többet figyelsz magadra, szeretteidre. A hó második felében anyagi ügyeidet tudod rendbe tenni - minél nyitottabb és vállalkozóbb szelleműbb vagy, annál nagyobb a siker esélye.

OROSZLÁN

oroszlan

A hó első kétharmada mozgalmas, aktív energiákat generál - ami nem csak élvezetes, de hangulatodra, kapcsolataidra és munkádra is jó hatással lehet. Szerezz sok "közösségi élményt", a családi-, baráti programok, események remekül fel tudnak tölteni, ami nagyon jól jöhet életed többi területén is. Az időszak érzelmileg is sokat adhat - a találkozások, együttlétek olyan érzelmeket is felszínre hozhatnak, melyekre nem is mertél gondolni eddig. Az álmok, vágyak azonban 13-án realizálódnak igazán. A jegyedbe lépő Vénusz csaknem egy hónapon át ad lehetőséget, hogy szeretetteljesebbé, harmonikusabbá, szebbé és gazdagabbá tedd az életed. Sok találkozásra, kapcsolatra, együttlétre és anyagi akciókra számíthatsz.

Aszcendens

14-ig sok segítséget, impulzust kaphatsz barátaidtól, de a régi problémákat is most tisztázhatod velük - szánj rá időt, energiát! A hó második felében inkább magányra, családod, szeretteid közelségére van szükséged. Ha teheted, időzítsd a nyaralásod ekkorra! 21-e intenzív érzelmeket hozhat, szerelem a láthatáron!

SZŰZ

szuz

A hó első fele kapcsolataidat mozgatja - segít racionálisan, logikusan, de az érzelmeket sem kizárva dönteni helyzetekben. A munka, karrier még mindig porondon van, ahogy bármilyen megújulási szándék is. Ez nem feltétlenül kíván konkrét munkahelyváltást, bár kétségtelenül benne van a pakliban - sokkal inkább egy új hozzáállást, nyitottságot, a pillanat megélésének lehetőségét. A család, otthonod, a családtagként kezelt barátságok is egyre fontosabbak lesznek. Szakíts időt magadnak pihenésre, kikapcsolódásra, közös együttlétekre! A hó második fele már jó nyaralásra is, a víz és természet közelsége oldhatja a feszültséget, amit az év közben gyűjtöttél magadba.

Aszcendens

Elsősorban munkádra koncentrálj, főleg 12-ig tudod tudatosítani, keresztülvinni céljaid. A siker azon múlik, hogy megtalálod-e a hangot feletteseiddel, kollégáiddal. A legkönnyebben a hó elején tudod megoldani a problémás helyzeteket, legyél nyitott mások álláspontjára, véleményére is!

MÉRLEG

merleg

Az időszakot szűkebb és tágabb kapcsolataid határozzák meg. Keress kapcsolódási pontokat másokkal! Ezek most nyugodtan lehetnek lazák, könnyedek, a hangsúly azon van, hogy valami újat, ismeretlent hozz az életedbe, amitől másképp látod a világot, saját helyzetedet, lehetőségeid. Nagyon jó az időszak utazásra, tanulásra, vizsgákra, kalandozásra, de családi együttlétekre, nyaralásra is. Ismered magad, ha nehezen mutatod ki az érzelmeidet, próbáld egy kicsit jobban kinyitni a szíved, figyelj jobban párodra, szeretteidre! A sors is segíthet, hozhat olyan helyzeteket, melyekben nincs más választásod, mint hogy teljesen átadd magad az érzéseidnek. 21-e körül gyakorlatilag bármi lehetséges, akár új szerelem is érkezhet!

Aszcendens

Anyagilag-egzisztenciálisan sokat ígérő ajánlatot hozhat a hónap eleje. Nyugodtan elfogadhatod, de az "apróbetűs" részletekre is figyelj, mert az érzelmeid, vágyaid most könnyen elragadhatnak. Ami az üzletben hátrány, a szerelemben előny - ha kinyitod a szíved, nagyon sok kaland és szép élmény vár majd.

SKORPIÓ

skorpio

Most óriási a szabadságigényed, minden korlátot, beszabályozást nehezen viselsz, egyedül párod, szeretteid tudnak kordában tartani. Időre van szükséged - hogy át tudd az életed gondolni, megnézd, milyen változtatásokat kell beiktatnod ahhoz, hogy az életed teljesebb legyen. Az időszak kívülről is hozhat olyan helyzeteket, amibe bele kell állnod, főleg családi vonatkozásban. Most nincs más választásod, mint elfogadni, "ez van", és úgy alakítani az életed, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni az adott pillanatból. 21-e után próbálj meg pihenni egy kicsit, érdemes a nyaralást ekkorra időzíteni vagy legalábbis sok időt tölteni szeretteiddel, barátaiddal, hogy fel tudj töltődni.

Aszcendens

A múltadon nem tudsz változtatni, de ha megérted a miérteket, már nagyot léptél előre. A családi élmények, együttlétek sokat segíthetnek ebben, feloldhatják a régi sérelmeket, tudatosíthatják a hozott mintákat, amit így képes leszel átírni. Utazás, kaland, simogató érzelmek - ezt tudod adni, s kapni most.

NYILAS

nyilas

Figyeld magad, tested, szervezeted jelzi, hogy mennyit bírsz, mire elég az energiád. Ez most nem a hajtás időszaka. Próbálj meg lazítani, amennyire lehet! Közben lesz időd egy kis önvizsgálatot tartani, megnézni, egyensúlyban van-e az adok-kapok az életedben, mennyire szövik át kapcsolataidat az érdekek. Biztos, hogy nyújtasz-e annyit környezetednek, mint amennyit viszont vársz tőlük? Párkapcsolati kérdések is felmerülhetnek, ez a nagy beszélgetések, komoly átgondolások ideje lesz! Ne kerüljétek el a konfliktusokat, nem kell mindenben egyetértenetek ahhoz, hogy a kapcsolatotok harmonikus legyen. Szerencsére érzelmileg telített az időszak, lesz miből merítkezned, szeress és hagyd magad szeretni!

Aszcendens

A hétköznapok rohanása sokszor feledteti a valódi vágyaid. A nyár, a pihenés, a szeretteiddel töltött idő emlékeztethet arra, hogy mik a legfontosabb dolgok az életedben. Gondolj rájuk később is! A hó eleje a legjobb családi-, anyagi projektekre, utazásra, fontos tárgyalásokra.

BAK

bak

Mindkét sorsbolygó - a Jupiter és a Szaturnusz is - visszafelé jár, itt az alkalom, hogy átismételd életed legfontosabb témáit, feladatait. Elsősorban kapcsolataid lesznek a segítségedre benne, igaz, a legtöbb teendő is ezeken a területeken van. Már indul a nyár, pihenj sokat, keresd a (ki)kapcsolódási lehetőségeket, tölts több időt szeretteiddel, élvezd az együtt eltöltött perceket. Nagyon sok érzelem tud most kioldódni, felszínre jönni, ami lelkileg nagyon felszabadító lehet. Az időszak munkahelyi- és anyagi projekteket hozhat, főleg a hó eleje kínál lehetőséget fontos döntésekre, találkozásokra. 27-e körül egy kéthónapos ciklus indul az útjára, többször kerülhetnek konfliktusba saját igényeid mások igényeivel, érdekeivel. Csak a kommunikáció segít a helyzetek megoldásában.

Aszcendens

A szemben járó Vénusz erősíti a vágyad a szeretetre, szerelemre, az élet apróbb-nagyobb örömeinek megtalálására. Elsősorban kapcsolati élményekre, párod, barátaid társaságágára van szükséged hozzá,. Munkafronton sem fogsz unatkozni, anyagilag is kifizetődő projektekre a hó első felében számíthatsz leginkább.

VÍZÖNTŐ

vizonto

A hó eleje nagyon ígéretes. Anyagilag és érzelmileg is lehetőséged lesz kibontakozni, megújulni, megtalálni a helyed. A jegyedben járó Mars segít, hogy megfelelően tudd képviselni az érdekeit. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a csatáid egyedül kell megvívni, az ikrek energiák kifejezetten támogatják, hogy fogj össze másokkal, fogad el mások kezét, ha szüksége van rá. A hó második felében már érdemes jobban koncentrálni magánéletedre. Párodnak, s neked is szükséged van egy kis pihenésre, kikapcsolódásra. Jó az időszak nyaralásra, arra, hogy lelassulj egy kicsit, s legyen időd szeretni, szeretve lenni. Most pótolhatod, amit eddig elmulasztottál.

Aszcendens

Komoly energiák feszülnek most benned, amit régóta tologatott projektek elindítására épp úgy használhatsz, mint magánéleted felpezsdítésére. A hó eleje a legaktívabb, remekül tudod az érdekeidet képviselni, bárkit képes vagy meggyőzni saját igazadról, és nagyon jó vagy a kapcsolatépítésben is - igazi nyerő szériára van kilátás.

HALAK

halak

Uralkodó bolygód, a Neptunusz visszafordul a hó második felében, lehetőséget adva, hogy átismételd, végiggondold az elmúlt idők eseményeit, történéseit. A 21-ig tartó Ikrek energiák utazási, tanulási lehetőségeket hoznak, alkalmat arra, hogy kapcsolatokat építs, nyiss új területek felé, s hogy egy kicsit józanabbul, reálisabban lásd a világot. A nyár íze, ígérete is utolér, ha hagyod. Engedd, hogy átmelegítse a szíved-lelked az önfeledség, gondtalanság, boldogság. Adj magadnak időt pihenésre, feltöltődésre, ha csak nem muszáj, ne most akard megoldani életed nagy kérdéseit. Csak érleld, gondold át a lehetőségeid, engedd el kétségeidet, bizalmatlanságod. Szeretet-kapcsolataidból tudsz erőt, hitet meríteni, ha kell.

Aszcendens

Nézz vissza az elmúlt időszakra, életednek rendezetlen területeire és hozd helyre, amit eddig nem sikerült. Főleg családoddal való viszonyod lenne jó tisztázni, megérteni, megbeszélni, újragondolni. Utazni, tanulni, vállalkozást beindítani a hó elején a legszerencsésebb. Új kapcsolatra is ekkor van kilátás.