Előrejelzés 2019. júniusára

Előrejelzés 2019 júniusára

Június 21-ig a Nap az Ikrek jegyében jár, aztán átlép a Rákba.

Az Ikrek időszakban szellemi impulzusokra vágyunk, ha tehetjük, keljünk útra, megismerni a világot. Tanulásra, utazásra, kapcsolatok kiépítésére alkalmas az időszak.

A Rák energiák érzelmileg segítenek feltöltekezni. Az időszak a családi együttlétek, szeretetteljes együttlétek, a pihenés ideje.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod. 

 

Június 4-én a Merkúr belép a Rákba

Az Ikrek Merkúr logikusan, ésszerűen látta a világot. Mindenre volt magyarázata, amire meg nem, azzal nem foglalkozott. A Rák vízjegy, sokkal érzékenyebb, a szívével lát, nem megérteni, hanem megérezni akarja a körülötte zajló eseményeket. Az elkövetkezendő hetekben megnő a család és otthon jelentősége, ezért érdemes szorosabbra fűzni a kötelékeket, nagyokat beszélgetni, minél többet együtt lenni szeretteinkkel. Barátságosak és megértők vagyunk, ugyanakkor jóval sérülékenyebbek és kiszámíthatatlanabbak is. Érdemes vigyázni arra, nehogy vita közben megbántsunk valakit!

Június 9-án a Vénusz belép az Ikrekbe

Továbbra is élvezzük az életet, de szívesen kilépünk a megszokott keretekből, jóval nyitottabbak vagyunk a világra. Most nem a biztonság számít, sokkal fontosabb számunkra a szabadság. Szívesen flörtölünk, ismerkedünk anélkül, hogy hosszú távban gondolkodnánk. Hűvösebbek és kiszámíthatatlanabbak vagyunk, s az intellektus, egy jó beszélgetés sokkal fontosabb az érzelmeknél. Szívünk helyett inkább ésszel szeretünk, ezért kevésbé érhet csalódás.

Június 17-én a Neptunusz megáll, majd megindul visszafelé

A Neptunusz a feltétlen szeretet, az odaadás, az együttérzés, az egység, megérzések, bolygója, de hozzá tartoznak a művészetek és a misztikum is. Amikor egy bolygó „előre megy”, teljes erejével képviseli analógiáit. Megálláskor erőt gyűjt, ezeken a napokon sokkal koncentráltabban érződik hatása, a Neptunusz esetében a szokottnál is érzékenyebbek, együtt érzőbbek vagyunk. Visszafordulva megnézi, minden tőlünk telhetőt megtettünk-e életünk érintett területén. Önvizsgálatra késztet, magunkba nézet. Most jóval reálisabban látjuk lehetőségeinket, kevésbé vagyunk becsaphatók, azon az életterületen, ahol a Neptunusz jár. Az időszak november végéig tart.

A Nap június 21-én belép a Rákba

Az elmúlt hónapban inkább szellemi úton jártunk, az elkövetkezendő időszakban főleg érzelmeinké lesz a főszerep. Érzékenyebbek, sebezhetőbbek és befolyásolhatóbbak vagyunk, gyakran változik hangulatunk, könnyebben válunk szeszélyessé. Most különösen fontos, hogy tartozzunk valakihez, érdemes megragadni minden alkalmat, hogy családunkkal, szeretteinkkel legyünk. Ez a nagy családi találkozók, közös főzések, beszélgetések, nyaralások legjobb időszaka, de alkalmas a hónap otthonunk csinosítására, gyökereink, múltunk felidézésére, megértésére is. A vizes jegyűek (Nap, Hold vagy aszcendens a Rákban, Skorpióban, Halakban) különösen harmonikusan élik meg ezt az időszakot.

Június 27-én a Merkúr az Oroszlánba lép

Kommunikációnkban, gondolkodásunkban megjelenik az erő, energia, önbizalom. Szenvedélyesen ragaszkodunk elképzeléseinkhez – legtöbbször joggal – most képesek vagyunk legalább fejben és szóban kezünkbe venni életünk irányítását és másokat is motiválni céljaink segítésére. A Nap még a Rák jegyében van, a gondolataink tehát kicsit „előre szaladtak”, a megvalósítás egy ideig még várat magára.

KOS

kos

Kilencedikéig még leköthetik anyagi dolgaid, de egyre inkább otthonod, családod kerül előtérbe. Általuk tanulhatod meg, milyen fontos, hogy ne csak saját magadra, hanem másokra is odafigyelj. Ha lehet, menj nyaralni, utazgass minél többet, tölts sok időt vízparton, élvezd a napot! Az ikrek energiák ismerkedésre is alkalmasak. Ha egyedül vagy, könnyebben találhatsz társat magadnak – most a szép szavak érnek a legtöbbet, leginkább bókokkal, gyengédséggel tudsz hódítani, de persze nem árt, ha az üres szavak mögött valódi érzések is vannak. A hó végéig Rákban járó Mars nem csak érzelmessé, hanem szeszélyessé is tehet, próbáld meg kordában tartani a hangulatváltozásaidat!

Aszcendens

A Rákban járó Mars otthonod, családod helyezi előtérbe – ha aktuális a lakás átalakítás, felújítás, költözés, érdemes mostanra időzítened. Az anyagi lehetőségeid 9-ig a legjobbak, fontos pénzügyi döntéseket ekkor érdemes hoznod. A hó további része jövős-menős-ismerkedős, tökéletes időpont nyaralásra!

BIKA

bika

A 9-ig jegyedben járó Vénusz nem csak érzelmekkel telít, de azt is lehetővé teszi, hogy kihozd magadból mindazt, amiben a legjobb vagy – kapcsolatteremtő képesség, kitartás, praktikusság és gyakorlatiasság – ezekre összpontosíts, bármibe is kezdesz! Kapcsolataid minősége nagyrészt azon múlik, sikerül-e érzelmi húrokat megpendítened, megtalálod-e az utat mások szívéhez. Mindenesetre erre törekedj! Az Ikrek rugalmasságát, kíváncsiságát, nyitottságát is remekül tudod használni, főleg anyagi helyzetednek stabilizálására vagy megújítására, attól függően, melyikre van nagyobb szükséged. A tanulásba, utazásba, ismerkedésbe is érdemes a szokottnál több energiát fektetned.

Aszcendens

A nyár komoly kiadásokkal jár, nem árt átgondolnod, hogy mire futja és mire nem. A hiányzó bevételeket még tudod pótolni, 9-ig főleg saját erőforrásaidra számíthatsz, később jobb, ha összefogsz másokkal, még akkor is, ha a hasznon osztoznotok kell. Néhány kapcsolatodban az erőviszonyokat sem ártana tisztáznod. 

IKREK

ikrek

Érdemes együtt rezegni az univerzummal, kihasználni azokat az energiákat, amiket felkínál. Most hosszabb-rövidebb ideig uralkodó bolygód a Merkúr, a Nap és a Vénusz is a segítségedre lesz. A hónap eleje a legintenzívebb, ha bármilyen váltásban, szerződésben, komoly együttműködésben, utazásban gondolkodsz, ekkorra időzítsd! Az időszak sok olyan érzést is a felszínre hozhat, melyeket előszeretettel temetsz el magadban. A Rákban járó Mars segít pontot tenni azokra a helyzetekre, amelyek eddig túl kényesnek vagy kényelmetlennek bizonyultak a család életében. A megoldás lehet fájó, konfliktussal járó, különösen, ha anyagi dolgokról van szó. A pénzügyeidet egyébként sem ártana átgondolni kicsit.

Aszcendens

A 21-ig jegyében járó Nap segít kihozni a maximumot magadból, de ehhez kell egy jó cél is, ami motiválni tud. Kezdj el tanulni valamit, vagy indíts útjára egy bakancslistás projektet! Az anyagi ügyeidet sem ártana rendezni, de ehhez jó lenne elfelejtened a hirtelen ötlettől vezérelt költekezéseket!

RÁK

rak

A Mars a jegyedben segít képviselni a saját érdekeidet. Harcosabb, bátrabb, szenvedélyesebb energiákat kölcsönöz, amit életednek minden területén tudsz majd érvényesíteni. Érdemes megfogalmaznod vágyaid, céljaid, és merni nagyot álmodni, egy kicsit többet kockáztatni. Egyedül kapcsolataidat próbáld fixálni, hogy érzelmileg stabil maradhass! A hó nagy része nem csak a Rák, hanem az Ikrek energiáját is hordozza. Vagyis 21-ig az "eszemre vagy a szívemre hallgassak " vitában mindkettőre érdemes figyelned, de nem árt, ha az "akarom" is fontos szerephez jut. A hó utolsó hete alkalmas rá, hogy valami teljesen új projectbe fogj, de érdemes megtervezned az elkövetkezendő évet is, papírra vetni, mit szeretnél elérni testileg-lelkileg-szellemileg. Sok sikert és boldog születésnapot!

Aszcendens

A jegyedben járó Mars lehetőséget ad (régi) célok, projektek elindítására. Hozhat a környezetedből érkező kihívásokat is –  karrierlehetőséget, alkalmat arra, hogy végre kiállj magadért egy olyan helyzetben, amire eddig nem érezte képesnek magát. A hó közepén fontos lesz, hogy sokat tudj pihenni, lazítani.

OROSZLÁN

oroszlan

A hó nagy része még alkalmas pörgésre, intellektuális kalandokra, bulikra, vizsgákra, tanulásra, utazásra. De az egyre erősödő Rák energiák miatt már érzelmileg is szeretnéd biztonságban tudni magad. Egyre fontosabbak lesznek a családi együttlétek, a szeretteiddel, barátaiddal eltöltött idő. A komolyabb beszélgetésekben régi sérelmek is felszínre kerülhetnek, kiújulhatnak konfliktusok, amik komoly belső vívódással járnak. Mindez szükséges ahhoz, hogy megértsd, feldolgozd a múltad, életed fontos kérdéseidet. A konfliktusok feloldásához muszáj nyitottnak lenned, elengedni büszkeséged, és meghallgatni a másik érzéseit. Nem leszel egyedül, mindig lesz, akire számíthatsz. 

Aszcendens

Az első hét a karrieredet támogatja. Ha van elmaradt munkád, pótold, de még véletlenül se állj meg az első akadálynál! A barátaidra is szakíts időt, ha meg akarod őrizni a kapcsolataidat, muszáj ápolni őket! 21-étől pihenj többet, a nyaralást is érdemes ekkorra időzítened!

SZŰZ

szuz

Nem könnyen ragadtatod el magad érzelmileg, egy váratlan helyzet azonban most kibillenthet jól megszokott életritmusodból. De elébe is mehetsz az eseményeknek! Kezdj bele valamibe, amire már régóta vágytál, de sosem volt hozzá elég bátorságod. Most nagyon jók a kondícióid! Elseje környéke anyagilag, egzisztenciálisan is kiemelkedő lehetőségeket hozhat, ha munkahelyet akarsz váltani, nyugodtan lépd meg. Kérd meg az árad! Hó közepén a Jupiter a is megindul előre, amitől pénzügyeid, és azon kapcsolataid, akik a pénzt hozhatják, újra lendületbe jönnek. Magánéletedre is figyelj közben, itt a nyár, a család, szeretteid egyre fontosabb szerepet kapnak. Kell, hogy lazíts néha, mindig szánj időt a pihenésre, kikapcsolódásra!

Aszcendens

Nem mindegy, hogy csak elfogadod a sors által felkínált lehetőségeket vagy aktívan részt veszel az életed irányításában. Most érdemesebb az utóbbit választanod, hidd el, sokat lendítene az önbizalmadon, ha tudatosítanád, hogy mit szeretnél elérni és mozgósítanád hozzá az erőtartalékaid. A karrierlehetőségeid is nagyon jók.

MÉRLEG

merleg

A 9-ig a Bikában járó Vénusz határozottabbá és gyakorlatiasabbá tesz, segít rendezni, intézni anyagi ügyeid. A hó hátralévő része már a feltöltődés ideje. Élvezd a nyarat, ha teheted, utazz el valahová! Légy sokat szeretteiddel, tanulj meg a pillanatnak élni! Az ekkor már Ikrekben járó Vénusz tested és szellemed is „mozgásban tartja”. Kíváncsiságod a legkülönfélébb kalandokba sodorhat, főleg a külföldi utakon szerezhetsz életre szóló élményeket. Viszont szétszórtabb, felületesebb lehetsz, csapongó érzelmekre számíthatsz, s jobban kapható könnyed szerelmi játékokra is. Jó az időszak utazáson kívül szellemi kiruccanásokra is, vagyis nyári tanfolyamok, nagy, baráti összejövetelek is jólesnek majd a lelkednek. 

Aszcendens

Ha pénzügyi döntést kell hoznod, a hó elejére időzítsd, saját helyzeted és a körülményeket is reálisabban látod 9-ig! A későbbi időszak már jóval lazább, inkább utazásra, tanulásra, vidám, gondtalan baráti együttlétekre alkalmas, gyűjts minél több élményt, tapasztalatot!

SKORPIÓ

skorpio

Az ingerek, motivációk most kívülről jönnek, muszáj figyelned rá, tekintettel lenni szeretteid reakcióira, jelzéseire. Még akkor is, ha saját és mások - főleg családod - érdekei, vágyai egymásnak feszülnek. Beszéljétek meg a problémákat bántás és sértődés nélkül, s próbáljatok kompromisszumos megoldást találni. Az időszak első fele még kedvez a tanulásnak, barátkozásnak, ismerkedésnek, de egyre inkább a családi programok válnak fontossá. Ha tehetitek, utazzatok el, de legalábbis időzzetek sokat vízpart közelében! Pihenj sokat, próbálj feltöltődni testileg-lelkileg, hogy legyen muníciód a nehezebb napokra! 14-e a legalkalmasabb fontosabb programokra, találkozókra.

Aszcendens

Megfejteni a titkot - ez az, ami izgat, s csak a helyszín és a szereplők változnak, a motiváció marad. A Rákban járó Mars most érzelmeidhez vihet közelebb. Ahhoz, hogy megértsd, mi mozgat egyes kapcsolataidban, nem árt elmélyülni saját lelkivilágodban. A tapasztalatot egy családi nyaralás, utazás is megadhatja.

NYILAS

nyilas

Ez most nem a hajtás időszaka. Próbálj lazítani, egy kis önvizsgálatot tartani, megnézni, egyensúlyban van-e az adok-kapok az életedben, mennyire szövik át az érdekek a kapcsolataidat. Az együttműködési készség a magánéletéletedben és üzleti ügyeidben is fontos lesz, főleg 10-e környéke alkalmas közös projektekre. Párkapcsolati kérdések is előtérbe kerülnek, ez a nagy beszélgetések, komoly átgondolások ideje! A 9-én szembelépő Vénusz érzelmileg is telíti az időszakot, lesz miből merítkezned, szeress és hagyd magad szeretni! Ha nincs kapcsolatod, érdemes többet menni társaságba, keresni a lehetőségeket! Az ikrek és a rák energiák könnyedebb és mélyebb érzelmi kötelékeket egyaránt elérhetővé tesznek.

Aszcendens

Nagyon vonzó lehetőségeket kaphatsz, talán túlságosan is ígéretesek lehetnek. Mindenesetre nem árt alaposan végiggondolnod, hogy van-e elég hited, időd, energiád, motivációd arra, hogy komolyan helyt állj. Ha egyedül nem megy, még mindig találhatsz szövetségeseket! Kapcsolataidra most egyébként is figyelj, vigyázz!

BAK

bak

A Mars ebben a hónapban még a Rákban jár, sőt 4-étől a Merkúr is idelép. Érdemes figyelni, milyen tükröt tart párod, környezeted a kapcsolódásaiban betöltött vágyaidról, szerepeidről. Hölgyeknek az időszak konkrét férfi energia megjelenését hozhatja, ha nincs kapcsolatod, érdemes most több energiát fektetned a keresgélésbe. Ha van párod, szenvedélyes időszakra számíthatsz - új helyzetekkel, esetleg vitával, konfliktussal is. Néha erre is szükség van, hogy a szőnyeg alá söpört problémák előkerüljenek és megoldás születhessen rájuk. 21-ig munkádba is érdemes több energiát fektetni, nagyon sok múlik most kollegalitásodon, légy rugalmas és együttműködő! 19-én egy találkozás, váratlan helyzet választás elé állíthat, hagyd, hogy az érzelmeid vezessenek!

Aszcendens

Nem kell kiadni az életed irányítását a kezedből, de azért megpróbálhatsz másokkal együttműködni! Konfliktusok, hatalmi harcok várhatók, a hónap közepe felé élesedhet ki a helyzet. Most nagyon sok múlik a kompromisszumkészségén, s azon, hogy képesek vagytok-e megbeszélni egymással az érzéseiteket, gondolataitokat.

VÍZÖNTŐ

vizonto

Ideje „elkezdeni élni, hogy legyen mit mesélni”. Próbáld meg élvezni az életet! Ne gondold, hogy nagyon sok minden kell a boldogsághoz, elég, ha megtanulsz örülni annak, amid van ­ különösen a szeretteidnek, párodnak. Ha kell, tegyetek pontot a vitás helyzetek végére, fejezzétek be a perlekedést! Az időszak nagyon kedvez a tanulásnak és utazásnak is, lehetőséged lesz fejlődni, tovább lépni. Keress önismereti, szakirányú tanfolyamokat! Az embert persze nem csak a szellemi intellektusa minősíti, az érzelmi intelligenciája legalább annyira fontos. Erre is remek az időszak, "érzékenyít" egy kicsit, nyugodtan hagyd, hogy elsodorjanak az érzelmeid, sírj-nevess, szeress!

Aszcendens

Próbálj minél több időt a szeretteiddel tölteni, most megértheted, mit jelent a család, milyen muníciót hoztál otthonról, mi az az érték, amit érdemes tovább vinned. Anyagilag is stabilizálódhat a helyzeted, ha új munkalehetőséget kapsz, használd ki, komoly egzisztenciát teremthetsz vele.

HALAK

halak

Kivételes hónapra számíthatsz, meglehetősen sok lehetőséggel, de legalább annyi csapdával. Nyugodtan álmodj nagyot, de mindig tartsd szem előtt, hogy semmit nem adnak ingyen! Szükség van befektetett munkára, energiára, s főleg arra, hogy reálisan lásd a helyzeted, képességeidet, lehetőségeidet – most legalább akkora probléma lehet, ha alul-, mint ha túlértékeled magad. Főleg a hónap közepe állíthat komoly választás elé – nagy kérdés lehet, hogy a család vagy a munkád, kötelességeid felé billenjen a mérleg nyelve, az ajánlat valószínűleg túl jó lesz ahhoz, hogy könnyű legyen a döntést meghozni. A Rákban járó Mars az érzelmeid felé terel, nemigen hagyhatod figyelmen kívül a család érdekeit, tudatosítanod kell, hogy felelős vagy értük.

Aszcendens

Remek (munkahelyi) ajánlatot kaphatsz, amolyan „túl szép, hogy igaz legyen” kategóriájút. Nem árt minden szempontból bebiztosítani maga, s minden részletnek utána járni, mielőtt végleg döntesz. Szerelem is érkezhet a hónap közepén, ha nem foglalt a szíved, nyisd ki, hadd sétáljanak be rajta!